Dutch Fat Ass Fifty gewonnen door Belg Geert Breynaerts

Zondag 2 janauri 2000. Soerendonk. Zeven rondjes van exact 7.143 km. Met 3uur11 voor Geert Breynaerts had de negende Fat Ass Fifty Dutch edition een sterke winnaar. Bekijk de volledige uitslag en

Zondag 2 januari 2000. Soerendonk. Zeven rondjes van exact 7.143 km.
Met 3uur11 voor Geert Breynaerts had de negende Fat Ass Fifty Dutch edition een sterke winnaar. De weersomstandigheden waren zeer goed voor begin januari, maar toch hadden de lopers te maken met een behoorlijke tegenwind in de eerste helft van de ronde, juist waar het parcours door de velden voerde en de wind vrij spel had om de lopers tegen te blazen. De tweede helft van de ronde voerde door de bossen zodat men daar geen voordeel had van de rugwind. Zo bericht ons organisator Ton Smeets.
De volledige uitslag is nu beschikbaar.