Mik Borsten neemt initiatief – 200 km Millennium Run

Officiële KNAU wedstrijd met internationale deelname over 2000 hectometer.Officiële KNAU wedstrijd met internationale deelname over 2000 hectometer.

Hoi ultralopers,
Ik heb besloten de ultraloop te organiseren hoe het precies in detail gaat is nog niet bekend maar ik wil proberen er een groot evenement van te maken met een flinke prijzenpot.

Officiële KNAU wedstrijd met internationale deelname over 2000 hectometer.

Start: De Hof Amersfoort 31-12-1999 om 12.00 uur.

Limiet: zaterdag 1-1-2000 18.00 uur (30 uur).

Parcours: kleine rondje IJsselmeer, start Amersfoort, Amsterdam, langs de dijk, Hoorn, Enkhuizen, De dijk, Lelystad, Harderwijk en Amersfoort.(200 KM)

Inschrijving: voor 15-11-1999, geen na inschrijving.

CV meesturen. Alleen lopers met een grote staat van dienst worden toegelaten. Minimale eis is een honderd kilometer in in ongeveer 10 uur, het liefst niet één maar meerdere ultralopen of ultratriathlons als ervaring. Het gaat niet om de snelheid maar om de goede manier van uitlopen. De limiet wordt 32 uur voor 210 Km dus reken ook zelf maar of je dit kunt halen onthoudt dat met kou het lopen veel zwaarder is !

Kosten: Fl 100,-

Betaling: via postbank gironummer 7724005 t.n.v Ronhill ultraloop

Sponsors: nog onbekend

Herinnering: Voor iedere deelnemer een originele herinnering.

Prijzen: bekers voor de eerste drie, in de categorie dames en heren.
Geldprijzen hoogte nog onbekend.

Uitslagen vermelding categorie dames en heren, er is onderweg géén verzorging, iedere deelnemer zorgt voor eigen begeleiding(verplicht). Er zijn geheime controle posten waar gecontroleerd wordt of de deelnemers het parcours op de juiste wijze afleggen, bij twijfel volgt diskwalificatie.

Informatie: Millenniumrun Amersfoort Hinderstein 60 3813 RM Amersfoort.

HIER MOET JE ZEKER AAN MEEGEDAAN HEBBEN, EN JE KRIJGT MAAR Eén KANS!

Mik Borsten