UltraNed gaat de lucht in !

Per 20 maart gaat een nieuwe website de lucht in. De naam is UltraNed. Het wordt een Nederlandstalige website in van en voor ultralopers in de Lage Landen

Per 21 maart 1999 gaat een nieuwe website de lucht in. De naam is UltraNed. Het wordt een Nederlandstalige website in van en voor ultralopers in de Lage Landen. Ultralopers zijn de hardlopers van de lange adem. Zij lopen niet alleen marathons, maar ook langere afstanden – de marathon voorbij. Hun webstek is vanaf nu UltraNed

Iedereen die als sporter of anderszins belangstelling heeft voor duursport vindt op UltraNed een schat aan actuele informatie over hardlopen van lange afstanden in met name Nederland en omstreken.

UltraNed zal gaan samenwerken met de KNAU, de wedstrijdorganisaties van ultraloopevenementen en de redactie van het Nederlandse tijdschrift over de ultramarathon Marathon PLUS.

Op UltraNed staat informatie over ultramarathons en marathons in Nederland en Belgiƫ. Kalenders, uitslagen, ranglijsten, en nieuws. Geschiedenis van de ultramarathon in de Lage Landen, en trainingstips en natuurlijk een eigen FAQ en linkpagina gaan de wedstrijdinformatie aanvullen.

UltraNed wil een platform bieden voor de ultralopers in het Nederlandse taalgebied. Iedereen kan terecht met aanvullende informatie, redactionele bijdragen, vragen en verzoeken aan andere bezoekers van UltraNed.

Oskar van Rijswijk