Categorieën
nieuws

Tussenstand inschrijvingen Zes uur van de Haarlemmermeer

Over een kleine maand, op zaterdag 29 juni zal de 6 uur van de Haarlemmermeer worden gelopen: dit jaar de 23ste editie en daarmee bijna de langstlopende (leuke woordspeling) 6 uursloop in Nederland. Stein is 24x georganiseerd en wordt volgend jaar geëvenaard.

Op dit moment zijn er inschrijvingen van 14 solisten en twee teams.

Alle deelnemers van voorgaande jaren zijn benaderd, maar de inschrijvingen laten traditioneel nog wat op zich wachten. Begrijpelijk, want hoe komt men uit de voorlaatste loop? Zijn er nog blessures en kwetsuurtjes? Enz.

Normaliter zitten we op zo’n 30 solisten en 5 a 6 teams.

Als organisatie vinden we het uiteraard prettig om te weten met hoeveel deelnemers we moeten rekenen voor bestellingen, inkoop en voorbereiding.

DE INSCHRIJVING STAAT OPEN OP: https://www.avhaarlemmermeer.nl/6uur/home

Er is een nieuw en (volgens ons) leuker parcours 1420 meter (marathonpunt dus in de 30ste ronde).

De prijs- uitreiking is op basis van behaalde absolute afstand. We registreren wél in leeftijdscategorieën t.b.v. de uitslagen en het marathon- en ultracupklassement en er zijn bonussen voor evenementrecords in leeftijdscategorieën.

Graag zien we jullie aanmelding tegemoet!!

Ton Aker, namens de organisatie