Gevonden: organisator voor de Fat Ass Fifty 2000

Op de oproep van Ger Weijenberg ispositief gereageerd door Ton Smeets.
Hij organiseert komend jaar op 2 januari te Soerendonk (nabij Weert) zowel de traditionele FAF alsook een fat ass fifteen. Vertier dus voor het hele gezin.
Een geweldig initiatief !

{i}Op de oproep van Ger Weijenberg is positief gereageerd door Ton Smeets. Hij organiseert komend jaar op 2 januari te Soerendonk (nabij Weert) zowel de traditionele FAF alsook een fat ass fifteen. Vertier dus voor het hele gezin.{ei}

De FAT ASS FIFTY is oorspronkelijk een trimloop over 50 mijl die na de feestdagen gelopen wordt om het overschot aan calorien opgedaan tijdens de feestdagen weer kwijt te raken. In 1992 startte Ger Wijenberg met een Nederlandse versie over 50 km te Tilburg. Die traditie wordt op 2 januari 2000 voortgezet in Soerendonk (gemeente Cranendonck) met trimlopen over 50 en 15 km. Niet de prestatie staat voorop, maar het gezellig met elkaar lopen.

Voor de 50 km geldt een tijdlimiet van 6 uur.

De start van de 50 km is om 10:00 uur.

We hebben vanochtend naar het parcours gekeken, en het wordt waarschijnlijk een ronde van ongeveer 7 km.

Naast de FAT ASS FIFTY willen we ook een FAT ASS FIFTEEN introduceren, met start om 11:30 uur.

Voor het parcours hebben we dan twee mogelijkheden: Optie 1: eerst een kleine ronde van 1 km gevolgd door 7 van 7 km (voor de 50 km) en gevolgd door 2 van 7 km voor de 15 km. Optie 2: 7 ronden van 7.143 km die 7 keer gelopen moet worden voor de 50 km en een ronde van 7.500 km die 2 keer gelopen moet worden voor de 15 km. Omdat we de ronde op maat maken met een pendel stuk (stuk met keerpunt) kunnen we voor beide lengten een keerpunt bepalen.

Voorinschrijven is al mogelijk. 50 km: f 25,- (inclusief T-shirt, 2 consumpties in de Bosschhoeve, uitslag en certificaat) 15 km: f 7,50 (inclusief 1 consumptie in de Boschhoeve, uitslag en certificaat) Extra T-shirts: f 15,- (kleur grijs, maten M, L, XL en XXL)

Inschrijfgeld kan voldaan worden op giro 188.60.13 t.n.v. A. Smeets te Budel Dorplein, onder vermelding van FAT ASS 50 of FAT ASS 15. Gebruik gewone overschrijfkaarten, of vermeld je adresgegevens als je van girotel gebruik maakt! (belangrijk voor het nasturen van de uitslagen).

Secretariaat is op de wedstrijddag open vanaf 9:00 en is in de Boschhoeve, Bospad 2 te Soerendonk.

Per auto is het secretariaat als volgt te bereiken: Autobaan A2 tussen Weert en Eindhoven, neem de afslag Maarheeze Soerendonk. Onder aan de afrit richting Soerendonk. Vervolgens tweede weg links af. Op T-splitsing weer links (er hangt daar een bortje richting Boschhoeve).

Op 2 januari zullen er roodkleurige richtingbordjes worden opgehangen met opschrift “ultramarathon, avVN”.

Tot zondag 2 januari in Soerendonk,

Ton Smeets