Skeeleren en lopen voor het goede doel.

Om de operatie van “Fred” te bekostigen hebben een aantal vrienden het idee opgevat om rollend en lopend een tocht te ondernemen.

Op 16 september a.s. wordt er een skeeler/hardloop evenement georganiseerd van Tiel naar America (Limburg) en weer terug. Deze tocht is ongeveer 80 kilometer, het is echter ook mogelijk om 10, 20, 40 of 60 kilometer te skeeleren. De hardlopers zullen de terugtocht voor hun rekening nemen. Aangezien 80 kilometer wat veel is, wordt er gekozen voor teams, die de afstand afleggen in de vorm van een estafette.

Middels deze tocht willen wij geld inzamelen voor Fred van den Hater uit Tiel.

Fred heeft reeds tien jaar enorme pijn in rug en benen en zit al jaren in een rolstoel, waardoor het leven voor hem ondraaglijk is geworden. De pijn neemt alleen maar toe. Zijn vrouw en 3 kinderen willen graag met hem verder. De enige weg daartoe leidt naar de V.S. waar Fred m.b.v. een geavanceerde techniek geopereerd kan worden(90% kans van slagen). Voor deze operatie(s) is nog veel geld nodig, namelijk fl. 80.000,-.
Wij willen u vragen deel te nemen aan dit evenement om dit voor Fred en zijn gezin mogelijk te maken. Fred gaat namelijk ook rollend naar Amerika (V.S.)en hopelijk lopend weer terug! Door deel te nemen aan dit evenement kunt u een bijdrage leveren aan Freds herstel!
Gun hen dit stuk, voor veel mensen, “heel gewoon geluk”!!
Vraag naar de voorwaarden en doe mee! Meer informatie en sponsorformulieren verkrijgbaar bij Greetje Caneel-Hesse
tel. 0344-623981(E-mail:jncal@xs4all.nl)of Janet Kenter-Bel tel. 0344-640102 (E-mail: janet.kenter@nl.randstad.com).
Vanaf eind augustus zijn de sponsorformulieren ook via de internetsite van SBN te verkrijgen(www.skatebond.nl).
Sponsorlijst s.v.p. inleveren bij inschrijving voor de start en afhalen op diezelfde plaats na het finishen.

Het skeelerevenement staat onder auspiciën van de SBN. U bent dan verzekerd voor deze tocht tegen betaling van fl 5,= voor een daglicentie.
Daarmee bent u verplicht tot het dragen van een valhelm, die voor deze gelegenheid te huur is bij de inschrijving.(beperkt aantal)

Het sponsorgeld dient voor 23 september gestort te worden op girorekening 87.51.746 t.n.v. Operatie Fred te Gorinchem (met aftrek van het inschrijfgeld van fl 20,- resp. fl 10,-) of meteen te voldoen na de finish.

Het bijzondere karakter voor dit evenement verplicht ons om reeds om 7.00 uur ’s morgens te Tiel op een nader te bepalen locatie te starten, zodat ook de lopers voor het donker binnen kunnen zijn.
De loopteams starten in America, op het terrein van Center Parcs “Het Meerdal”, na binnenkomst van de eerste skeelers, om plm. 13.00 uur. Zij dienen per team zelf zorg te dragen voor begeleidend vervoer.

Drinken en beperkte voeding worden verstrekt.

Laten we er met z´n allen een succes van maken!!