Hermy Heymann loopt 340 km ten bate van Pakistan

In 5 etappes, variërend van 45 tot 85 km, langs 6 Marine- en Marinierskazernes: van Doorn naar Amsterdam, en dan naar Den Helder en Texel, vervolgens naar Velsen en tenslotte naar Rotterdam.

Onlangs gaf Hermy Heymann hier op UltraNed wat tips naar aanleiding van zijn geslaagde Spartathlon (38e in 33.19.05). Hij noemde daar ook de vele felicitaties van kennissen en ultralopers, waarvan de eerste meteen kwam met de vraag: ‘En wat nu?’ Kennelijk zit Hermy nog vol energie en ideeën, want onderstaand bericht kwam van hem binnen.

– – – – – – – – –

Op 10 december bestaat het Korps Mariniers 340 jaar en eens in de vijf jaar wordt dit uitbundig gevierd. Omdat dit mijn laatste lustrum als actieve marinier wordt (daar ik over 2 1/2 jaar met FLO ga) wilde ik dit niet ongemerkt voorbij laten gaan. Van 5 t/m 9 december ga ik hardlopend via diverse marine- en marinierskazernes een afstand overbruggen van 340 km. Daarbij wil ik er een sponsorloop van maken, waarbij ik geld wil inzamelen voor de grote aardbevingsramp in Kashmir (Pakistan / India).

De 5 voorgenomen etappes zijn als volgt:{fixed}
Maandag 5 dec 2005: Marinierskazerne Doorn – Marinekazerne Amsterdam 65 km
Dinsdag 6 dec: Marinekazerne Amsterdam – Marinekazerne Den Helder 85 km
Woensdag 7 dec: Marinekazerne Den Helder – Marinierskazerne Texel 45 km (deels rond Texel)
Donderdag 8 dec: Marinierskazerne Texel – Marinekazerne Driehuis(Velsen) 70 km
Vrijdag 9 dec: Marinekazerne Driehuis – Marinierskazerne Rotterdam 75 km
totaal 340 km{efixed}
Op zaterdag 10 december wordt in Rotterdam het sponsorbedrag symbolisch overhandigd aan de Commandant van het Korps Mariniers, tijdens het ceremonieel en de festiviteiten daarna.

Degene die een bedrag per gelopen km, of zomaar een bijdrage willen leveren kunnen dit doen op de navolgende bankrekening (DF 126, een ‘Derdenfonds’-nummer van Defensie):
{b}19.23.20.955
t.n.v. Sponsorloop Korps Mariniers
te Utrecht
ten bate van Pakistan {eb}

Tijdens de tocht wordt ik begeleid door een heuse dienstauto, een Landrover in de Korpskleuren, met chauffeur en iemand van de medische dienst die mij zullen ondersteunen. Vanuit mijn werk lopen er misschien ook mensen gedeeltelijk mee en natuurlijk kunnen ultralopers mij vergezellen. Ik start in principe elke dag om 09.00 uur vanuit de kazerne want voor de overnachtingen maak ik natuurlijk gebruik van de bovengenoemde kazernes. Woensdag 9 en donderdag 10 november ben ik aan het voorverkennen. Ik sla daarbij Texel over, want dat is bekend terrein. Misschien is het leuk om die routes van de etappes later hier ook op UltraNed te plaatsen, zodat liefhebbers een idee kunnen krijgen waar ze straks aan kunnen sluiten.
Mijn mobiele nummer, waarop ik ook straks tijdens mijn etappeloop ben te bereiken, is 06-23031705.

Met vriendelijke groet,

Hermy Heymann
h.heymann provider wxs.nl
Componistensingel 67, 3906 BT Veenendaal
tel. 0318 – 521231