Marathon Plus HERFST 2005

Nog voor het eind van de maand ligt de nieuwe Marathon Plus bij de abonnees op de deurmat.

De nieuwe Marathon Plus is afgelopen week bij de drukker afgeleverd. Donderdag 24 november is alles gedrukt en kan begonnen worden met het werken aan de verzending.

De onderwerpen zijn:

Nog een analyse van de WK marathon van Helsinki

IAAF Scooring tables en World Rankings voor de wegatletiek (inclusief de 100 km)

De Marathon & UltraCUP in het najaar met tussenstanden van deze Cup.

Uitslagen, met aandacht voor de minder voor de hand liggende wedstrijden in de BeNeLux; dit maal een trail in Luik en een in Luxemburg.

Een uitgebreide kalender met evenementen in december en januari.

De IAU 50 K Trophy met de eindstand

Omdat de kalender met evenementen loopt tot en met januari, moet de editie WINTER 2006 al in januari verschijnen. Dat brengt met zich mee dat misschien nog niet veel jaarranglijsten zijn gerealiseerd. Wel is dan de eindstand van de Marathon en UltraCup bekend en staat de jaarvergadering en prijsuitreiking voor februari voor de deur. Ook is dan waarschijnlijk een voorstel uitgewerkt voor IAU World Rankings en houden we u van de ideeën daarover op de hoogte.

Heeft u nog geen abonnement op Marathon Plus, en wilt u toch eind november al de nieuwe editie in huis hebben? Dat kan. Indien U 7,50 euro over maakt op giro 188.60.13 of bankrekening 10.95.07.193, ten name van A. Smeets te Maastricht, dan krijgt u tot eind 2006 alle uitgaven toegestuurd. Belgische lezers kunnen het bedrag over maken op de rekening van de Post 000-0651753-10 eveneens ten name van A. Smeets te Maastricht.

Stuur wel even een e-mailtje ton smeets provider ou.nl met het postadres waar de Marathon Plus naar toe gestuurd moet worden, want op het afschrift is dat veelal niet vermeld. Nederlanders kunnen volstaan door bij het betalingskenmerk hun postcode en huisnummer te vermelden.