100 miles South Africa

Henk Harenberg : met vertrouwen deze kanjer tegemoet …

Een olifantenrace a.s. zaterdag met een totaallengte van circa 160 km staat te wachten. Gisteren en vandaag heb ik de eerste trainingskilometers hier afgelegd. De eerste dag 30 minuten, vandaag 60 minuten en morgen 90 minuten.

De warmte wordt een grote uitdaging. Het is 28 graden maar wil het nu nog niet als een obstakel zien maar als een uitdaging. Wil me niet indekken. Zie de triathleten, ze gaan hier a.s. zondag een hele triathlon doen.

Inmiddels heb ik begrepen dat we door een aantal beekjes moeten hardlopen (of beter gezegd watertrappelend de overkant halen). Een paar droge schoenen zitten al in een bag welke ik bij een verversingspost drop.

Hopelijk wordt deze 100 miles een succes omdat de uitnodiging voor de Spartathlon inmiddels binnen is. Wanneer ik finish dan hoeven er nog maar “slechts” 2 marathons afgelegd te worden. Het zou goed voor het zelfvertrouwen zijn. Maximale tijd in Zuid Afrika voor deze trail is 30 uur.
Mijn voorgevoel is goed omdat mijn geest vanwege prive-omstandigheden aanzienlijk versterkt is en Ron zegt tocht: mentaal kan je veel overwinnen!!! Daar houd ik me aan.

groet,

{i}Henk Harenberg{ei}