SELF TRANSCENDENCE 6 uur van a.s. zondag

Laatste berichten van organisator Peter Zuidema.

As zondag organiseren we de Self Transcendence 6 uur in het Amsterdamse Bos. Het is de derde Ultraloop georganiseerd door het Sri Chinmoy Marathon Team Nederland.
De start is om 10 uur ’s ochtends en de finish dus om 16 uur ’s middags. Daarna is er de prijsuitreiking en de maaltijd. De bedoeling is dat de maaltijd kort na vieren gereed is voor degenen die zich hiervoor hebben ingeschreven!.
Ik heb op de site van het KNMI gekeken en de voorspelling is dat we zondag op lichte regenval moeten rekenen, bewolkt in ieder geval. Waarschijnlijk net iets minder wind als de dagen om zondag heen! De temperaturen loopt op tot 15 graden.
Dus het kan warmer worden dan het lijkt en ook de wind kan uitdroging in de hand werken.
Let dus op.
De rondes zijn 2 km en in het Amsterdamse Bos, dus niet langs de Bosbaan. Er is nu één verzorgingspost, deze is net zo uitgebreid zoals de vorige keren. De rondes worden geteld door enthousiaste tellers van de organisatie. Tevens worden de rondetijden bijgehouden. Mocht er een vergissing worden gemaakt; blijf rustig, meld het aan ons en we zullen de fout herstellen!

Totnutoe hebben zich 21 lopers aangemeld. Als je nog wil mee doen, ben je van harte welkom.
De start is op dezelfde locatie als de start van onze loop in juni. Deze bevindt zich op de Nieuwe Kalfjeslaan tegenover hockeyvereniging Hurley.

ROUTEBESCHRIJVING

Vanaf de A10, Ring Amsterdam-Zuid. Neem afslag S108 en ga beneden linksaf richting Amstelveen. Dit is de Amstelveenseweg. Blijf 1.5km op deze weg (ga dus RECHTDOOR op de kruising / stoplichten met de Van Nijenrodeweg). Als je op de grens met de gemeente Amstelveen komt, ga je naar rechts, de Nieuwe Kalfjeslaan. Nog 700 meter verder en je hebt de start/finish aan de rechterhand!

Helaas wordt er weer op het spoortraject Duivendrecht-Schiphol gewerkt.
Wel kan de metro vanuit Amsterdam Amstel worden genomen naar de Amstelveense weg, dan is het 25 minuten lopen. Zie hiervoor de beschrijving voor de auto’s.

Telefoonnummers op de racedag
Frank de Lange (tel 06-48347037)
Abhinabha Tangerman (tel 06-24687943)

Peter Zuidema
email: amsterdam@srichinmoyraces.org
website: http://www.srichinmoyraces.org/nl