Voorzitter Harm Noor van Winschoten legt functie neer

Van Harm Noor ontvingen wij deze week bericht dat hij niet langer betrokken is als Race Director bij de run. Op de website van de run vonden wij volgend stuk…

De huidige voorzitter, Harm Noor, van de Stichting Ultraloop Winschoten treedt per december 2000 terug uit zijn functie als voorzitter van de Stichting Ultraloop Winschoten.

In verband met zijn werk kan Harm zich niet meer voor 100 % inzetten voor de RUN. Hij betreurt dat en vindt het daarom gepast om een stap terug te doen. Harm zal echter de RUN niet helemaal verlaten. Op 29 september a.s. als in Winschoten en Heiligerlee de 26e editie van de RUN wordt gelopen zal hij evenals de voorafgaande jaren wederom als speaker aanwezig zijn. Daarnaast zal hij het bestuur aan de zijlijn met raad en daad ter zijde staan.

De voorzittershamer wordt overgenomen door de huidige vice-voorzitter van de stichting, Henk Cazemier. Henk was in het bestuur tevens voorzitter van de parcourscommissie. De parcours-commissie is verantwoordelijk voor het parcours van 10 kilometer door Winschoten en Heiligerlee (gemeente Scheemda).

De 26e RUN editie staat in het teken van de Europese kampioenschappen 100 km. Hiernaast zal ook weer de estafette georganiseerd worden. Het afgelopen jaar werd een proef gehouden met de lutje RUN. Een verkorte estafette voor jeugdigen onder de 16 jaar. Het bestuur van de Stichting Ultraloop Winschoten heeft besloten om dit evenement een vaste plaats te geven binnen de organisatie van de RUN.

Bron: http://www.run.nl