FAF vindt mogelijk geen doorgang.

Het is onzeker of de Fat Ass Fifty op zondag 6 januari te Schinnen door gaat.

Wie Ger Wijenberg momenteel probeert te bereiken zal merken dat dat niet lukt. Gebruik je zijn telefoonnummer (046 – 4350435), dan neemt er niemand op. Ook is er geen antwoordapparaat of Voice Mail die nadere toelichting geeft over het wel of niet doorgaan van de Fat Ass Fifty te Schinnen.

Probeer je zijn e-mail adres (gernadja@compuserve.com) dan kom je evenzo van een koude kermis thuis, want even later lees je de mededeling dat de e-mail niet bezorgd kon worden omdat het adres niet (meer?) bestaat.

Ria Buiten werd nog door Ger benaderd met de vraag “je komt toch zeker ook naar Schinnen?”, waarop Ria met “ja, hoor” antwoordde. Men mag dan verwachten dat nadere gegevens opgestuurd worden, maar dat was niet het geval.

Nu weten we dat Ger Wijenberg wacht met zijn publiciteit totdat hij gebruik kan maken van de decemberzegels. Maar ik heb niemand ontmoet die iets heeft ontvangen van Ger Wijenberg.

Wie dus zondag naar Schinnen wil afreizen adviseren wij om eerst polshoogte te nemen. U kunt gerust nog eens het bovenstaande telefoonnummer of e-mail adres proberen. Ons vermoeden is echter dat de Fat Ass Fifty van Schinnen niet door gaat.

Helaas moeten we constateren dat de wedstrijd dan niet afgemeld is bij bijvoorbeeld Martien Baars (onze kalenderman voor de ultramarathons in de BeNeLux) of bij de redactie van Marathon Plus of UltraNED.

Ton Smeets
a.smeets@trouwweb.nl