Prikbord experiment

Op de vooravond van Stein willen we een nieuw experiment aan gaan: het prikbord of bulletin board, waarop iedereen zijn of haar boodschap kwijt kan.

Zaterdag aanstaande gaan we een nieuw experiment aan. Iedereen die zaterdagavond al in Stein is gearriveerd, voor het ophalen van zijn of haar startnummer, of om aan tafel te schuiven bij de pasta party in het Socio Centrum te Stein, krijgt de gelegenheid om een kort bericht in te typen dat in de loop van de avond op UltraNED wordt gepubliceerd.

Het is het idee van een prikbord, ofwel bulletin board, waarbij iedereen de gelegenheid krijgt om zijn of haar boodschap achter te laten. Of het nu gaat over de verwachting voor de wedstrijd de volgende dag, en groet naar het thuisfront, of wat dan ook, het is aan de schrijver wat men kwijt wil.

Een andere bijzonderheid is dat we hopen dat eenieder dit doet in zijn of haar geprefereerde taal of dialect. Of het nu Nederlands, Engels, Duits, Frans, Russisch (maar dan wel met ons alfabeth ben ik bang!!!), of Bretons, Fries of als ik als geboren Limburger maar even het voortouw nemend, “Mestreechs” of “Kirchröadsj”, het doet er niet toe -of juist omwille van de veelzijdigheid wel-.

Ter plaatse zal een computertje beschikbaar zijn waar men zijn of haar boodschap achter kan laten. Er wordt niet veel meer van u verwacht dan dat u kunt typen, maar tekens als ô of ë kunnen best problemen geven; in dat geval zullen wij proberen u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Alleen berichten voorzien van een naam zullen uiteindelijk op UltraNED worden gepubliceerd, dus vergeet niet uw naam te vermelden.

Ton Smeets
a.smeets@trouwweb.nl

PS. Dit is een experiment; als het goed bevalt proberen we dit vaker te doen, met name bij internationale kampioenschappen zoals EK’s en WK’s, die veelvuldig in Nederland plaats vinden.