Vakantietijd voor redactie Ultraned

Wat informatie over Ultraned in vakantietijd.

Ook de redactie-leden van Ultraned gaan op vakantie, natuurlijk gewapend met hardloop schoenen. Want wat is er leuker dan in de vakantie hard te lopen in een mooie omgeving over een uitdagend parcours? Ik herinner me nog zwerftochten over Deense stranden, waar het bos de zee in groeide waardoor ik regelmatig kniediep de zee in moest waden of waar ik op een rivier stuitte die de zee in stroomde en waar natuurlijk geen brug te bekennen was. Da’s avontuur, wat je thuis niet hebt. Mijn komende vakantie ga ik lekker trailen, waarbij ik mezelf niet ga ontzien: Hoe meer hoogtemeters, hoe beter! Ik heb natuurlijk ook even gekeken of ik een loopje mee kan pikken, maar helaas wordt er in de periode dat ik weg ben er geen georganiseerd in de buurt van mijn vakantie-adres.

Omdat deze zomer de redactie leden op vakantie zijn is het belangrijk dat u de ingezonden artikelen naar het e-mail adres van de redactie stuurt (redactie@ultraned.org) en niet alleen naar het e-mail adres van een van de redactieleden. Daarnaast moet u er natuurlijk rekening mee houden dat het iets langer kan duren voordat een artikel wordt geplaatst.

Ik wens iedereen veel loopplezier in deze vakantie, of het nu in wedstrijdverband is of als training. Een tip voor eind juli-begin augustus is natuurlijk de zomer-meerdaagse van Willem Mütze. Maar ook de Null, de trail Val d’Heure, de Monschau marathon/ultralauf, de tweedaagse Gondo Event of de Ottonenlauf zijn aanraders.

Henri Thunnissen