Inschrijving voor de 24 uur van Steenbergen is geopend

De inschrijvingen voor de Internationale 24 uur van Steenbergen stromen al binnen.

Inschrijving voor de Internationale 24 uur van Steenbergen is geopend vanaf 1 november 2012.

Zoals bekend mag zijn wordt het Wereld & Europees kampioenschap 24 uur georganiseerd in Steenbergen op 11 en 12 mei 2013.

In overleg met het bestuur van de IAU is gelukkig de ruimte gevonden voor deelname (tot max. 100 atleten) aan een openwedstrijd naast de deelnemers aan het Wereld & Europees kampioenschap. Dit geeft dan tevens ruimte voor het organiseren van een Nederlands en Belgisch kampioenschap 24 uur. Dat wordt dan een gezellige drukte op ons parcours wat voor deze gelegenheid is verlengd tot circa 2400 meter waarbij meer ruimte (gebruik gehele weg) en minder bochten en betere ondergrond het loopcomfort verbetert voor deze te verwachten grote groep atleten ( circa 250 deelnemers WK & EK en circa 100 deelnemers open wedstrijd).

Als organisatie zijn we uitermate tevreden dat een aanvankelijk verdwijnen van een Nederlands kampioenschap 24 uur na intensief overleg toch weer aan het programma kon worden toegevoegd.

De voorbereidingen voor dit voor Steenbergen prestigieuze evenement verlopen voorspoedig en alle reacties die we op diverse momenten over uiteenlopende onderwerpen ontvangen motiveert ons dagelijks weer om aan de slag te gaan om dit evenement “werelds” in Steenbergen te presenteren in mei 2013.

Dat het evenement nu al sterk leeft onder de atleten getuigd het feit dat al direct op 1 november jl. diverse atleten aanklopte met de kreet “het is vandaag 1 november, er zitten een heleboel ultralopers nagel te bijten bij hun computer met jullie inschrijfscherm voor zich”, omdat de site pas in de avonduren “online” was. Na 3 dagen hebben al 15 atleten zich verzekerd van deelname aan de open wedstrijd met al diverse atleten van ver buiten onze landgrens.

Voor inschrijven en alle andere informatie kun je terecht op:
http://www.ultraloopsteenbergen.nl

Met sportieve groeten,

Peter Suijkerbuijk
peter(at)ultraloopsteenbergen.nl