Vrije André’s Kromme Rijn Marathon op 23 februari

Met de 3de editie van AKRM is vorig jaar een korte maar mooie “traditie” afgesloten. De route van de AKRM wordt dit jaar in ieder geval nog gebruikt voor een zogenaamde ongeorganiseerde vrije loop waarbij lopers zelf hun verzorging bij zich hebben

Met de 3de editie van AKRM op zondag 11 maart 2012 is een korte maar mooie “traditie” afgesloten. Het doet ons genoegen dat aan deze speciale loop deelgenomen is door velen, die André persoonlijk kenden en waardeerden als loper en als mens. Door deze loop te organiseren en door de enthousiaste deelname is er iets moois ontstaan.

Het traject van André’s Kromme Rijn Marathon blijft nu gekoppeld aan André en dat is een fijne gedachte. Wij willen iedereen langs deze weg nogmaals bedanken voor de bijdrage die zij leverden om de drie edities van de AKRM tot een succes te maken.
Iedereen nog veel loop plezier gewenst en loop nog eens dat mooie AKRM -parcours langs de Kromme Rijn en neem dan een rustmoment bij André’s fraaie bankje.
Zie ook de website: http://andrevdv.wordpress.com/de-akrm

De route van André’s Kromme Rijn Marathon wordt dit jaar in ieder geval nog gebruikt voor een zogenaamde ongeorganiseerde vrije loop. Dit houdt in dat er geen (of nauwelijks) verzorging onderweg is en dat daarom een ieder zelf water en eten in bv. een rugzak meeneemt. Deze loop wordt gehouden op zaterdag 23 februari. We vertrekken om 10 uur vanaf atletiekbaan Maarschalkerweerd (Mytylweg 79, 3585 LK, Utrecht).

Je kan je aanmelden via een mail naar nitishz zoho.com

Nitish Zuidema