Nieuw experiment bulletin-board

Een test hoe het werkt en of er behoefte voor is. Lees verder voor meer informatie.

Via UltraNED kunnen we korte artikeltjes plaatsen met oproepen om samen te reizen, afstemmen verzorging bij megamarathons en dergelijke. Het is duidelijk niet de bedoeling dat u schoenen gaat verkopen of zo, of dat u via deze weg een vervoersbedrijfje gaat oprichten.

{b}Hoe kunt u een oproep plaatsen?{eb}
U stuurt uw oproep naar a.smeets@trouwweb.nl met de mededeling Bulletin-board bij het onderwerp. Wij zorgen dan voor eventuele plaatsing. Uw e-mail adres wordt in de mededeling mee gepubliceerd! Probeer uw oproepen ruim van te voren te plaatsen, en geef duidelijk aan waar u om vraagt of wat u wilt.

{b}Hoe kunt u de bulletin-board mededelingen vinden?{eb}
Deze mededelingen verschijnen niet op het voorblad. Drukt u echter op de knop “Nieuws” (de meest linkse knop van de acht knoppen bovenaan op de pagina), dan kunt u de bulletin-board mededelingen terug vinden in de linker marge van uw beeldscherm. (zo staat er op 30 mei een “oproepje” van Rob Wiche).
Is de wedstrijd bekend op de kalender van UltraNED, dan kunt u ook naar de kalender gaan. Vraagt u de uitgebreide informatie over een evenement op, dan vindt u eveneens een lijst van gerelateerde artikelen daar onder. Zo heeft u een direct overzicht van de bulletin-board mededelingen die zijn geplaatst voor dat specifieke evenement. Dus ook als u zoekt naar reisgenoten, kunt u zo zien of al anderen op zoek waren naar iemand als u.

{b}Hoe herken ik de bulletin-board mededelingen?{eb}
Een bulletin-board mededeling heeft als titel altijd “Bulletin-board”, gevolgd door de naam van degene die het heeft geplaatst.