Rhythm ‘n’ Run marathon op 11 augustus

De Rhythm ‘n’ Run marathon op 11 augustus heeft als start en finish de Grote Markt in Antwerpen. Ook kortere afstanden.

Op 11 augustus organiseren wij de Rhythm ‘n’ Run, een marathon, halve marathon en 10 kilometer ten voordele van het Kinderkankerfonds en voorzien van een stevige toets Rock ‘n’ Roll.

Kort even informatie over onze evenement:

Voor de vierde keer zal dit jaar de loopwedstrijd Rhythm & Run Runnin to Rock and Roll Music plaatsvinden. Dit jaar zal er ook eenmalig een marathon gehouden worden. Verder zijn er een halve marathon, 10 kilometer en een Kids run aanwezig. De wedstrijden zullen plaatsvinden in Antwerpen en over het jaagpad in de gemeentes Wijnegem, Schilde, Ranst, Schoten en Zandhoven. Elke 2 km worden er aidstations voorzien met water en op vier plaatsen sportdrank van Sportscontrol. Op het parcours zullen verschillende bands en dj’s de lopers aanmoedigen met een muzikale toets.

Wedstrijden:
1. Marathon (Grote Markt- Massenhoven – Grote Markt) start 9.30
2. 1/2 Marathon (Massenhoven-Grote Markt) start 13.00
3. 10 KM: (Cruiseterminal) start 13.00
Kids Run (Sint-Paulusplaats-Grote Markt) start 14.00

Alle wedstrijden finishen op de Grote Markt.

Belangrijk: op het parcours zijn geen fietsers toegelaten.

Na afloop kunnen de lopers een goedgevulde goodiebag met een Seefbier, Aquarius, Jupiler Force en Cécémel, en voor de kinderen Fristi, afhalen in het lopersdorp aan de hangar van de cruiseterminal. Hier zal ook een festival plaatsvinden.

Meer informatie op http://www.kidvanthienenmusic.com

met vriendelijke groeten,
Sanne Heyns

Noot redactie (Henri Thunnissen): Op de website is te lezen dat er ook een prijs is voor de best verklede loper. Dit is dus je kans om je te verkleden als je favoriete popster. Vorig jaar deden onder andere Jimmy Page, Billy Idol en de Blues Brothers mee. Alles mag, ook K3 of Justin Bieber. Laat je fantasie dus de vrije loop. Bedenk dat dit meer een fun marathon is dan een marathon voor de snelle lopers.