Spartathlon finishers uit Nederland en Belgiƫ (update)

Jeroen Renes is op een geweldig mooie 7e plaats gefinisht. Luc de Jaeger-Braet beeindigde een prachtige inhaalrace op de 30e plaats overall. Wilma Dierx binnen als 4e bij de vrouwen. Yves Dedapper, Dik Jagersma en Jan Orye binnen.

Jeroen Renes is op een geweldig mooie 7e plaats gefinisht, in de prachtige eindtijd van 27 uur en 8 minuten. Na het debakel van zijn vorige Spartathlon-inschrijving – doodziek al voor de start moeten opgeven – is deze prestatie een heel verdiende beloning voor een ultraloper die een periode met erg veel progressie zo weet te bekronen.

Luc de Jaeger-Braet beeindigde een prachtige inhaalrace op de 30e plaats overall met een eindtijd van 31.33. Zie http://www.spartathlon.gr/results/finishers.html

Wilma Dierx is binnen. Op de website van de organisatie stond eerst nog geen tijd. Maar op het blog van Wilma zelf staat een finishfoto van Wilma in Sparta: http://loopje.home.xs4all.nl/hg/blogjes/Sparta.html Inmiddels staat haar tijd er wel op, ze liep een tijd van 31.50.59. Ze werd daarmee vierde bij de vrouwen.

Yves Dedapper kwam binnen als nummer 58 in een tijd van 33.37.43. Een mooie prestatie van Yves, hoewel hij het vanaf Nestani op 172 km moeilijk kreeg. Het voordeel was dat hij veel marge had. Ik kwam hem in januari tegen bij de Dutch Coast Ultra Run by Night waar hij zeer sterk liep. Later dat jaar boekte hij in Belves en Torhout progressie op de 100 km. Met deze Spartathlon finish erbij een uitstekend loop seizoen voor Yves.

Dik Jagersma kwam als nummer 63 binnen in een tijd van 34.00.30. Weer een degelijk gelopen Spartathlon van Dik en sneller dan zijn 35.10.08 uit 2007.

Jan Orye is binnen in een tijd van 35.30.16. Hij had een moeilijke laatste 20 km, maar had een uur marge op de tijdslimiet. Jan Orye, in het dagelijks leven juwelier, werd in 2012 zesde in de Atacama Crossing.

Martien Baars en Henri Thunnissen