De inschrijving voor de MaasdijkMarathon is geopend!

De MaasdijkMarathon is een leuke landschapsmarathon, maar er worden ook kortere hardloopwedstrijden, wandeltochten, skatetochten, steptochten en kanotochten georganiseerd plus een triathlon. Voor ieder wat wils!

Afgelopen zaterdag is de inschrijving van de vijfde MaasdijkMarathon geopend. De MaasdijkMarathon is op zondag 15 juni. Inschrijven kan t/m 31 mei via onze vernieuwde website. Er kan gekozen worden uit verschillende disciplines en afstanden. Ook dit jaar staat er op de triathlon een limiet, zorg dus dat je er op tijd bij bent!

Nieuw dit jaar is de 2e divisie wedstrijd van de triathlon, deze zal na de reguliere triathlon van start gaan. Het is dit jaar tevens mogelijk om als trio de triathlon te volbrengen.

Een onderdeel dat dit jaar vervangen zal worden is de 1K-run voor de jeugd. Vanwege ons lustrum zijn we bezig met het uitwerken van leuke plannen, binnenkort meer hierover! De estafettemarathon voor basisscholen blijft wel een onderdeel op het programma.

Ook aangepast is het finishplein in Ravenstein, vorig jaar was het erg koud boven op de dijk. Dit jaar verplaatsen we naar een zonnigere locatie.

Maasmeander Wandeling
Inschrijven voor de derde editie van de Maasmeander Wandeling op zaterdag 14 juni is ook mogelijk. Naast de tochten van 10, 20, 30 of 40 kilometer, kun je ook deelnemen aan een tocht van 50 kilometer.

Alle wandelafstanden, behalve de 10 kilometer, starten bij het clubhuis van A.V. Oss op de Rusheuvel. Dit jaar zal de finish van deze tochten niet in Ravenstein zijn, maar in Megen. In Megen zal ook de 10 kilometertocht van start gaan.

Kijk voor meer informatie of om in te schrijven op http://www.maasdijkmarathon.nl

Anneloes Ebing