Bokemei Run 2014

Een zondagse loop voor het goede doel in het mooie Amsterdamse Westerpark.

Op zondag 27 juli 2014 wordt in het Amsterdamse Westerpark voor de tweede maal de Bokemei Run georganiseerd. De opbrengst van deze loop komt geheel ten goede aan het scholencomplex voor ruim 200 (wees)kinderen in Accra (Ghana). Dit naar aanleiding van het succes van de eerste Bokemei Run in 2013. In 2013 deden er 21 mensen mee aan de Bokemei Run, van wie er 15 de marathon+ uitliepen. Voor een verslag van 2013 zie https://www.ultraned.org/n_item/f6017_2013_07.php

Het is een kleinschalige loop, dus maximaal 30 deelnemers. Het parcours van 4,34 km is verhard en wordt 10 keer afgelegd, in totaal 43,4 km. De telling vindt handmatig plaats door vrijwilligers van de stichting Bokemei. Zij nemen ook de verzorging op zich. Start en verzorgingpost is tegenover natuurspeeltuin het Woeste Westen in het Westerpark, zie http://www.woestewesten.nl/over/bereikbaarheid Voor de tijdslimiet is de richttijd 5 uur, maar langzamere lopers/loopsters krijgen coulance.

Parkeren en bereikbaarheid
Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de nabije omgeving en het Westerpark is goed bereikbaar met het openbaar vervoer ((tram 10, bus 21 (Van Hallstraat), en bus 48 (Spaardammerdijk)). Het ligt bovendien vlakbij station Amsterdam Sloterdijk.

Inschrijving
De inschrijving start half juni, meer informatie volgt via Ultraned en http://www.bokemei.nl

Informatie
Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Bob Bock: bob55(at)upcmail.nl

Bob Bock