Bericht van Martin van Nieuwenhoven

Samenvatting van twee e-mails van een enthousiast sportman.

Leuk dat ik een proefnummer van Marathon Plus ontving , ik stond er zelfs twee maal in bij de uitslagen; Apeldoorn en Stein. Stein was mijn eerste ultraloop en is me goed bevallen . Inmiddels heb ik jullie boek ultramarathon gelezen en weet ik dat ik nog veel uitdagingen te gaan heb. na een aantal hele triathlons spreekt me dit enorm aan . Eerst echter bereid ik me voor op een gigantische wedstrijd volgend jaar in Zwitserland , een zevendaagse gigathlon ( mountainbike-racefiets-inline skate-zwemmen-hardlopen ). Daarna wat meer in jullie straatje; vooral de Spartathlon spreekt me enorm aan en natuurlijk de wedstrijd op het losse blad ; arctic circle ice run . kun je me hier wat meer over vertellen , het hoort zich in ieder geval koud aan.

Op ultraned las ik over maurienne FORT’iche. Spreekt mij wel aan, mits ik meer weet (Red.: is inmiddels gepubliceerd).

Dwars door Nederland is de DUTCH EXTREME 23-25 juni. Kano-mountainbike-skate-hardlopen en wel van de Sint-Pietersberg in Maastricht naar Pietersburen in Groningen met onderweg nog survivalopdrachten. Grootste probleem is dat je in teams van twee personen moet deelnemen en ik heb in de afgelopen drie maanden niemand bereid kunnen vinden om dit samen met mij te doen. wellicht word dit makkelijker als ik wat meer bekend raak met mensen uit de ultrawereld , die zijn wel vaker in voor iets nieuws.
(Red.: Paul Beckers, de kersverse Europees kampioen 24 uur is een veelzijdig sportman, die hier best voor in zou zijn; jammer dat hij niet eerder de details kende, alhoewel, met zijn kersvers kampioeschap zal hij daar niet rouwig om zijn neem ik aan).

Martin van nieuwenhoven

Verantwoordelijk redactielid: Anton Smeets a.smeets@trouwweb.nl