Pheidippidesmarathon 25 oktober

Nitish Zuidema nodigt iedereen uit om op zaterdag 25 oktober een marathon te komen lopen in Utrecht.

Beste lopers,

Zin in een mooie marathon in Utrecht met rondes door landgoed Amelisweerd?

Atletiekclub U-Track organiseert op zaterdag 25 oktober weer haar Pheidippidesmarathon. De loop is een estafetteloop met 7 lopers. Echter er is nu ook de gelegenheid om deze 7 rondes solo te lopen. Het zijn 5 lange rondes van 6.8 km en 2 korte rondes van 4.1 km; bij elkaar is dat dus een marathon.

Iedere ronde begint en eindigt op onze atletiekbaan in Utrecht Maarschalkerweerd. Hier is de inschrijving, uiteraard kantine, douche etc. Ook passeert de loper iedere ronde op de baan de verzorgingspost met water, energiedrank, koek, fruit en chips. De loper passeert deze post dus 7x. (al is de 7-de keer 50 meter voor de finish)

De start is om 12 uur en dan gaan de estafettelopers en sololopers van start. Eerst wordt de lange ronde 2x gelopen en daarna de korte, dan de lange, dan de korte en dan opnieuw 2x de lange ronde. Dus lang-lang-kort-lang-kort-lang-lang. En iedere ronde eindigt op de atletiekbaan waar de verzorgingspost staat. Voor alle sololopers is er een tijdslimiet van 5 uur.

Als je wil meedoen, meld je dan aan via de website: http://www.u-track.nl/pheidippidesloop.html
Er is een maximum van 25 sololopers.

Je kan ook een bericht sturen naar secretaris@u-track.nl of telefoon mobiel 06 3756 8912. Je kunt ons volgen op Twitter via @Pheidippides030.
Op Facebook kun je ons liken en delen via onze Pheidippideslooppagina: https://www.facebook.com/pheidippidesloop

NĂ­tish Zuidema

Noot redactie (Henri Thunnissen): Jannet Lange deed in 2013 mee en schreef op haar eigen weblog een verslag. Het is een verslag van een druk marathon weekend, want Jannet liep dat weekend niet alleen in Utrecht. Bij het verslag zijn wat foto’s toegevoegd. http://jannetlooptlang.blogspot.nl/2013/10/een-mooi-loopweekend.html#more