Bijzondere prijzenpot Ultramarathon Cranendonck

Ultramarathon Cranendonck heeft met vakantieverblijf “Le Mont Saint Jacques” wel een heel aantrekkelijke sponsor weten binnen te halen.

De Ultramarathon Cranendonck heeft een zeer aantrekkelijke sponsorovereenkomst weten te sluiten met vakantieverblijf “Le Mont Saint Jacques”. Dit vakantieverblijf wordt gerund door Con en José Olislagers – Lambermon. Velen zullen Con Olislagers nog kennen als de race director van de Wijnbergloop in Maastricht.

Als prijzenpakket bij de 12 en 6 uur worden in elk geval in totaal 12 gratis startbewijzen beschikbaar gesteld voor de editie van zaterdag 17 augustus 2002. Deze prijzen worden bepaald nadat er een leeftijdscorrectie heeft plaatsgevonden volgens het zogenaamde Equalizer-systeem van de IAU (1999 IAU Age-Graded Tables). Voor de hoogst genoteerden volgens dit systeem hebben we bovendien de volgende extra prijzen:

eerste prijs 12 uur: 6 overnachtingen in “Le Mont Saint Jacques”
tweee prijs 12 uur: 4 overnachtingen in “Le Mont Saint Jacques”
derde prijs 12 uur: 2 overnachtingen in “Le Mont Saint Jacques”
vierde prijs 12 uur: 2 overnachtingen in “Le Mont Saint Jacques”
eerste prijs 6 uur: 2 overnachtingen in “Le Mont Saint Jacques”

Verder zijn er bovenop deze prijzen nog de volgende premies, gebasserd op werkelijk gelopen afstand (dus niet na leeftijdscorrectie):

extra overnachting voor mannen die meer dan 150 km lopen tijdens de 12 uur.
nog een extra overnachting voor mannen die meer dan 155 km lopen tijdens de 12 uur.

extra overnachting voor vrouwen die meer dan 135 km lopen tijdens de 12 uur.
nog een extra overnachting voor vrouwen die meer dan 140 km lopen tijdens de 12 uur.

extra overnachting voor mannen die meer dan 85 km lopen tijdens de 6 uur.
extra overnachting voor vrouwen die meer dan 75 km lopen tijdens de 6 uur.

Extra overnachting voor diegene die het absolute Nederlandse, Belgische of Duitse record 12 uur mannen of vrouwen verbeterd (geldt alleen voor de overall records, niet voor leeftijdsrecord).

Indien deze overnachtingen op doordeweekse dagen gebruikt worden, zijn deze inclusief ontbijt ( dat wil zeggen dat een ontbijt op zondag morgen of maandag morgen hier niet onder vallen).

Bovendien heeft de redactie van UltraNED ook nog altijd een premie van f. 500,- staan op het verbeteren van een Nederlands record (zowel voor de 6 als de 12 uur).

Het aanbod van vakantieverblijf “Le Mont Saint Jacques” blijft niet beperkt tot de prijswinnaars; voor alle deelnemers aan de Ultramarathon Cranendonck, dus ook de estafette, geldt voor de maanden september 2001 en oktober 2001 een kortingsregeling van 10 % op de overnachtingen in het weekeind en 15 % op doordeweekse dagen (deze aanbieding is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen).

Vakantieverblijf “Le Mont saint Jacques” is gelegen in de Belgische Ardennen nabij Trois Ponts. Zeer geschikt voor een paar dagen ontspanning met het hele gezin, maar ook zeer geschikt voor trainingsstages vanwegen de gevarieerde omgeving.
Binnenkort kunt u in Marathon Plus meer lezen van deze unieke overeenkomst.
Meer informatie vind u ook op http://www.sportitmagazine.com (klik daar op de foto St.jacques in de rechter reclame kolom).

Anton Smeets
a.smeets@trouwweb.nl