Jubileum Editie 20e ROS Int. Zes Uren Ultraloop Stein Zondag 1 Maart 2015

Inschrijven tot 24 Februari 2015, geen na-inschrijving mogelijk. Wederom sterke deelname! Let op: Inschrijving verlengd tot en met woensdag 25 februari.

De Stichting Ultraloop Stein organiseert wederom de 20e ROS Internationale zes uren ultraloop op Zondag 1 Maart 2015 in en rondom het Steinerbos.

Bij de heren zijn er de volgende kanshebbers:
De Belgen: Gino Casier, Filip Detiège, Gert Mertens en Marc Papanikitas
De Nederlanders: Pascal van Norden, Michel Otten en Jo Schoonbroodt
Bij de vrouwen: Inge Van Bergen, Lydia Doornbos en Wit-Russische Tatsiana Hurskaya

De Start van de zes uren ultraloop zal zijn om 11:00 in het recreatieoord Steinerbos. Het parcours is wederom op 8 Februari 2014 officieel opgemeten door Paul Peters Atletiekunie en bedraagt 2605,16 meter. De Ultramarathon-atleten zullen vertrekken vanuit het Steinerbos dan richting Diependaalstraat en Dieterenstraat dan via het fietspad gelegen aan de bosrand van de Stadhouderslaan richting Mauritsweg te lopen om dan wederom terug te keren in het Steinerbos.

Dit jaar zal er ook voor de derde keer een zes uurs Estafette Run gehouden worden. Tevens vindt er de 7e Rabo Jeugd Run plaats en de 1e Editie Wegwedstrijd 5 en 10 Km op Zaterdag 28 Februari 2015 ter eren van het 20 jarig bestaan van de Stichting Ultraloop Stein.

In de rijke 20 jarige historie van de Stichting Ultraloop Stein organiseerde we naast de traditionele zes uren ultraloop ook nog het NK 100 km 2002, NK 24 uren 2006, Grottenmarathon Valkenburg, BorderBridge Marathon, Col de Maasbanda Marathon, Steinder City Hall Marathon, Duwbak Marathon, Non Stop Estafetterun Utah Beach-Stein,Arcelor Overdekte Marathon, GaiaPark Zoo Marathon, Stein Schaatskampioenschappen, Heidekamppark Run en de Dreamtime Marathon.

Info over de 20e ROS Int zes uren ultraloop Stein, 7e Rabo Jeugd Run en de 1e Editie Wegwedstrijd 5 en 10 km kan via internet http://www.ultraloopstein.nl

Men kan zich alleen voorinschrijven via http://www.kraftmanchronotiming.be

Met vriendelijke groeten
Hoogachtend,

Voorzitter Stg Ultraloop Stein
Han Frenken