Self Transcendence 6 uur op 7 oktober

Voor alweer de 12e keer organiseert het Sri Chinmoy Marathon Team op 7 oktober haar 6 uursloop in het Amsterdamse Bos. De voorinschrijving eindigt op donderdag 5 oktober.

Op zaterdag 7 oktober organiseert het Sri Chinmoy Marathon Team haar 12de 6 uursloop in het Amsterdamse Bos. De start is om 10 uur. De Finish is om 16 uur. De start is op dezelfde plek als onze Self Transcendence 100 & 50 km. Dus aan de Nieuwe Kalfjeslaan, Amstelveen, tegenover Hockeyvereniging Hurley.

De rondes zijn opgemeten door Martien Baars en ze zijn 2237,06 meter lang. De loop gaat door het bos, langs veldjes, over bospaadjes met een licht klimmetje. Net als al onze andere lopen worden de rondes geteld door enthousiaste vrijwilligers. En verder is er iedere ronde weer de uitgebreide verzorgingspost. Er is ook ruimte voor door jezelf meegebrachte spulletjes.

Inschrijven kan via de website. De voorinschrijving eindigt op donderdag 5 oktober. https://nl.srichinmoyraces.org/self-transcendence-6-uursloop-6-hour-race

Voor vragen kan je me een mail sturen: nitishz@zoho.com (houdt er rekening mee dat ik tussen 26 september en 4 oktober maar beperkt online kan zijn.)

Op zaterdag 27 januari 2018 organiseren we weer onze Sri Chinmoy Marathon en Sri Chinmoy Halve Marathon langs de Bosbaan ism onze vrienden van de Triple 7 Quest.

Nitish Zuidema Sri Chinmoy Marathon Team