Bokemei Run 2018 – 6e editie

Op zondag 15 juli wordt allweer de zesde editie van deze kleinschalige loop voor het goede doel georganiseerd in het Amsterdamse Westerpark.

Op zondag 15 juli 2017 wordt in het Amsterdamse Westerpark de Bokemei Run gehouden van 11.00 tot 16.00 uur (dus met een tijdslimiet van 5 uur).

Stichting Bokemei bouwde een scholencomplex voor ruim 300 (wees)kinderen in Accra, de hoofdstad van Ghana. De school is nu bijna klaar en voor eenderde deel bezet met 130 leerlingen. Maar er is nog veel geld nodig o.a. voor een bus om kinderen naar school te vervoeren zodat nog meer kinderen van de school gebruik kunnen maken.

Het is de zesde keer dat de Bokemei Run wordt georganiseerd, kleinschalig met maximaal 30 deelnemers. Het parcours van 4,34 km is verhard en wordt 10 keer afgelegd, in totaal 43,4 km. Je kunt natuurlijk ook (iets) minder kilometers lopen. De telling vindt handmatig plaats door vrijwilligers van Stichting Bokemei. Zij nemen ook de verzorging op zich. Start en verzorgingpost is tegenover natuurspeeltuin het Woeste Westen in het Westerpark, zie http://www.woestewesten.nl/over/bereikbaarheid.

Aanmelding tot en met zaterdag 7 juli
Deelname aan deze loop kost €12,50 bij voorinschrijving (tot en met 7 juli) en €15,00 op de dag zelf. Het aantal deelnemers is vastgesteld op 30, dus wees er snel bij! Aanmelding via http://www.bokemei.nl.(vanaf 1 mei?)

Download het aanmeldingsformulier van de site, vul het in en stuur het aan: info @ bokemei.nl , cc bob55 @ upcmail.nl.

Deelname is op eigen risico, het parcours loopt door het park, houdt daarom rekening met andere gebruikers.

Informatie
Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Bob Bock: bob55@upcmail.nl

Parkeren en bereikbaarheid
Er is voldoende (gratis) parkeergelegenheid in de nabije omgeving en het is goed bereikbaar met openbaar vervoer (tram 10, bus 18 en 21 (Van Hallstraat), en
bus 48 (Spaarndammerdijk). Het ligt bovendien vlakbij station Amsterdam Sloterdijk.

Bob Bock