Comrades 2002

Initiatieven om gezamelijk naar ‘s werelds grootste ultramarathon te gaan.

Herman Heskamp (Hilversum) heeft in 2000 de Comrades marathon gelopen. Een geweldige ervaring die hij in 2002 weer wil herhalen. Door zijn enthousiaste verhalen heb ik gezegd dat ik ook graag mee wil gaan. Inmiddels is er ook een groep uit Branbant die graag mee wil. Je begrijpt, van het één komt het ander. Een paar maanden geleden hebben we samen met nog 3 vrienden (Koos Rademaker, Chris Brands en Jan Dunnink) een stichting opgericht.

Samen met “De Jong Intratours” hebben we een reis samengesteld om in 2002 naar Zuid Afrika te reizen en aan de Comradesmarathon deel te nemen. Het oprichten van de stichting en de samenwerking met De Jong Intratours is gedaan om de reizigers meer zekerheid te geven en om hen een goed programma te kunnen aanbieden. Vanuit Nederland wordt nauwelijks iets hieraan gedaan. Inmiddels hebben we een Website gemaakt met alle relevante informatie daarop.

We willen bij succes dan ook niet alleen naar de Comrades marathon reizen maar ook naar andere grote (loop) evenementen. We mikken erop om met een groep van ca. 30 a 40 loper op reis te gaan. Het zou natuurlijk jammer zijn als je achteraf van lopers hoort : “Had ik het maar geweten”.

Met de organisatie zijn we in contact getreden om de te vragen of wij bij eenmalige inschrijving een korting kunnen bedingen. Behalve het feit dat we de komende weken op (ultra)loop evenementen folders zullen uitdelen vroeg ik mij af of op Ultraned.org onmze website gelinkt kan worden. Wij zullen deze week een aantal relevante websites linken en die van Ultraned.org ook opnemen (los van jullie besluit). Ik kan me voorstellen dat jullie nieuwsgierig zijn en graag willen kijken. Het adres is http://www.sportreizenzuidafrika.nl

Jan van Raalte