Categorieën
nieuws

Sri Chinmoy Marathon op 27 janauri

Op 27 januari organiseert het Sri Chinmoy Marathon Team Nederland haar derde Marathon en Halve Marathon in het Amsterdamse Bos langs de Bosbaan.

Op zondag 27 januari organiseert het Sri Chinmoy Marathon Team haar derde Marathon en Halve Marathon. Dit keer zonder onze vrienden van de Triple 8 Quest. Ze slaan een jaartje over. Maar in 2020 wordt de loop weer samen met hun georganiseerd.

De loop gaat langs de Bosbaan. Dat zijn rondes van 4843 meter. De rondes zijn officiëel opgemeten. De marathon start om 10 uur. De start is bij onze tenten die beneden achter het Grand Café de Bosbaan staan. De loop begint met een aanloopstuk (met keerpunt) van in totaal 3451 meter. Gevolgd door 8 volle rondes. De finish sluit om 16 uur. De Halve Marathon begint om 10.30 uur en is een half aanloopstuk gevolgd door 4 volle rondes.

De rondes worden handmatig geteld door vrijwilligers van de organisatie. Iedere ronde passeert de loper onze grote verzorgingspost. Maar er is ook zat ruimte voor eigen meegebrachte waren. Door de winterse omstandigheden kan het drassig of glibberig zijn. Ik adviseer de lopers daar rekening mee te houden.

Inschrijven en meer informatie vind je op de website: http://nl.srichinmoyraces.org/marathon
Je kan ook een email sturen naar: nitishz@zoho.com
De voorinschrijving sluit op woensdag 23 januari. Of als we 100 deelnemers hebben (we hebben nu 35 inschrijvingen)

Let op: de marathon maakt geen onderdeel meer uit van de Cup. Onze 2 ultralopen wel!
Onze 2 ultralopen zijn op zaterdag 25 mei 2019 (Sri Chinmoy 100 & 50 km) en op zaterdag 28 september 2019 (Sri Chinmoy 6 uur)

Nitish Zuidema
Sri Chinmoy Marathon Team