Zes Uur van de Haarlemmermeer 29.06.2019: voor-inschrijving geopend

Dit jaar wordt alweer de 19e editie van deze loop georganiseerd die gezien kan worden als opvolger van de Schipholloop/Ronde om de Haarlemmermeer. Een loop met historie!

De voor-inschrijving van Zes Uur van de Haarlemmermeer is geopend. Je kunt aanmelden / inschrijven voor het programma 6 uur solo, 6 uur voor teams, trio’s en duo’s, maar ook weer de 3 uur, 2 uur en 1 uursloop.

Afgelopen jaren hadden we steeds zo’n 10 teams en 40 solisten aan de start. We hopen dit jaar op wat extra teams en 50 solisten, maar het enthousiasme voor met name de na-inschrijving is sterk afhankelijk van de weersvoorspellingen in de laatste week. Vorig jaar was het heel warm, maar ook toen werd er hard gelopen met de winnaar > 80 km en het snelste team kwam zelfs boven de 100 km uit, hetgeen de laatste decennia weinig meer voor komt. Het resultaat van de 6 uur solo telt mee voor de Marathon & Ultracup. Cuplopers zijn van harte welkom!

Wederom kunnen geïnteresseerden het aanmeldingsadres ook kunnen gebruiken om te melden dat je in een team mee willen doen, maar nog geen team hebt. Hierin vormen wij dan een intermediair.

We hopen op goede aanmeldingen en wensen eenieder alvast veel succes en plezier bij de voorbereiding.

Voor informatie en inschrijving, zie de website van de AVH http://avhaarlemmermeer.nl/6uur/ Op de website http://6uren.avhaarlemmermeer.nl zijn de voorlopige startlijsten te zien en is de wedstrijd op 29 juni ‘live’ te volgen.

Ton Aker, namens de organisatie