Sri Chinmoy 6 uur op zaterdag 28 september

In 2005 werd deze 6 uur in het Amsterdams Bos voor de eerste keer georganiseerd. In 2007 ging de loop niet door vanwege het overlijden van Sri Chinmoy. Dit is dus de 14e editie.

Het Sri Chinmoy Marathon Team organiseert dit jaar haar jaarlijkse 6 uurs-loop op zaterdag 28 september. De loop start om 10 uur op de bekende plek in het Amsterdamse Bos (Nieuwe Kalfjeslaan, Amstelveen, tegenover hockeyvereniging Hurley) en de finish is dus om 16 uur.

De rondes zijn officieel opgemeten en een ronde meet 2237,06 meter. Iedere ronde passeer je het startgebied. Daar worden de rondes geteld door enthousiaste leden van het Sri Chinmoy Marathon Team. Daar staat ook de uitgebreide verzorgingspost. Er is genoeg ruimte voor een eigen tafeltje met zelf meegebrachte waren.

De Sri Chinmoy 6 uur is onderdeel van de Marathon en UltraCup. http://www.bloggen.be/marathon_en_ultracup/

Inschrijven kan via de website: http://nl.srichinmoyraces.org/self-transcendence-6-uursloop-6-hour-race
Of via een mail naar nitishz(at)zoho.com

De voor-inschrijving sluit op dinsdag 24 september ( € 25). Als je je later aanmeldt, betaal je € 30

De eerstvolgende loop is de Sri Chinmoy Inspiration Marathon op zaterdag 25 januari 2020. Samen met de Triple 8 Quest; 8 marathons in 8 dagen op 8 verschillende continenten. Voor de Sri Chinmoy 50 & 100 km denken we aan een zaterdag begin juni.

Nitish Zuidema
Sri Chinmoy Team