Categorieƫn
columns

Columns over Ultralopen

Ultralopen is een sport van mensen die op zoek zijn naar hun eigen limiet. Als mensen op zoek gaan naar de eigen grenzen komt iedereen tot zijn/haar eigen kern van waarheid. Dit is een kracht van de sport maar ook de zwakte. Want als lopers geloven in hun eigen waarheid en de waarheden niet met elkaar delen, lukt het onvoldoende de sport uit te dragen.

In dit eerste jaar zullen we verschillende mensen, zowel binnen als buiten het Ultralopen, vragen om te verwoorden wat voor hen de kracht (en de zwakte) van het Ultralopen is. Ook stellen we hen de vraag aan welke voorwaarden Ultralopen moet voldoen om als een volwaardig onderdeel van Atletiekunie te worden gezien. In de zijlijn hopen we dat mensen vanuit hun huidige professie potentiƫle ultralopers kennis en kunde kunnen meegeven op hun weg naar de eigen grenzen.