Toekomst KNAU en de ultramarathon

Op 11 december gaan wat mensen van de KNAU om de tafel zitten, waarbij er meer duidelijkheid moet komen voor de ultramarathon voor de komende jaren.

Binnen de KNAU is het afgelopen jaar heel wat veranderd. Niet alleen verhuisde het bondsbureau, maar ook de organisatiestructuur en -bezetting is aan verandering onderhevig. Ook de ultramarathon gaat in die stroom van veranderingen mee.
Henk Heemskerk is begin dit jaar gestopt met zijn taak als bondscoach. Gerrit van Rotterdam, die al langer binnen de werkgroep naast Henk atleten begeleidde, heeft in 2001 de open gevallen taak van Henk Heemskerk op zich genomen. Dat hield echter nog niet in dat Gerrit van Rotterdam ook bondscoach is geworden. Ook voor Gerrit was het een druk jaar, waarbij de verhuizing naast zijn werk, gezinsleven en andere zaken de nodige tijd en energie vergde. Het Beste kunnen we Gerrits eigen woorden hier weergeven:

Ik ben net uit de verhuisdozen en weer in staat deel te nemen aan het maatschappelijk leven.
Ik wilde in eerste instantie begin november nog een berichtje maken voor UltraNED maar ben daar niet meer aan toe gekomen.
Omdat er nu een bijeenkomst gepland is op 11 december met Roelof Veld, Gerard Nijboer, de werkgroep en mijzelf wil ik wachten met het geven van informatie tot na deze datum. Ik verwacht dan werkelijk wat te melden te hebben.
Wat mij betreft zet je op UltraNED dat deze bijeenkomst plaats gaat vinden en dat nadere informatie spoedig na 11 december volgt.

Zodra we nadere informatie ontvangen, zullen we die op UltraNED publiceren.

Anton Smeets
a.smeets@trouwweb.nl

Zie ook https://www.ultraned.org/n_item/f811.html