Categorieën
nieuws

Inschrijving RUN Winschoten op 15 maart open

Goed nieuws uit Winschoten. Vanaf 15 maart kan er worden ingeschreven voor alle onderdelen van de RUN Winschoten. In 2020 zou het Wereldkampioenschap 100 km in Winschoten plaatsvinden, maar die wedstrijd kon vanwege Corona geen doorgang vinden. Op 10 en 11 september 2021 staat de 45e editie van de RUN op het programma.

Met dit jaar het Nederlands Kampioenschap 100 km, maar geen EK of WK. In 2022 zal het Wereldkampioenschap 100 km bijna zeker in Berlijn worden georganiseerd. De RUN Winschoten is met zijn snelle parcours een uitstekende wedstrijd voor degenen die zich voor dit WK willen plaatsen. Maar in Winschoten is iedereen welkom. Het is een wedstrijd met veel sfeer, een echt ultraloop feestje.

Vrijdag 10 september

RABObank Lutje RUN

FUNRun

Zaterdag 11 september

100 km  open wedstrijd – Nederlands Kampioenschap 100 km

50   km

10 x 10 km estafette

WandelRUN

De organisatie biedt dit jaar geen onderdak aan bij gastgezinnen. In Winschoten en omgeving zijn er veel hotels, B&B’s, recreatieparken, campings enz.

Voor meer informatie en inschrijving zie de website: https://www.runwinschoten.nl/

Henri Thunnissen