Ultratrail Tour du Mont Blanc volgeboekt

Ton Peters bericht dat er mogelijk nog hoop gloort voor buitenlandse deelnemers

North Face Ultra Trail Tour du Mont Blanc 2006

Voor lopers die komende augustus wel de UTMB zouden willen lopen, maar die bemerkten dat al op 17 december 2005 de limiet van 2000 lopers bereikt was, gloort er nog hoop. Vanwege de onophoudelijke vraag van teleurgestelde lopers, heeft de organisatie van de UTMB besloten 500 extra startbewijzen uit te geven. Van deze 500 plaatsen zijn er 200 gereserveerd voor buitenlandse lopers. Tot 6 maart 2006 kunnen kandidaten inschrijven, waarna er op 14 maart een loting zal plaatsvinden voor de 300 “Franse” en 200 “internationale” startbewijzen. (6 maart wordt genoemd in het Engelse en Italiaanse bericht; het Franse bericht spreekt van 28 februari. Dus voor de zekerheid ..…)

Kandidaten dienen zich voor de loting in te schrijven via de website: www.ultratrailmb.com