Opnieuw tegenslag voor Wim Akkermans

Tegenslag, maar zeer zeker ook positieve geluiden voor de verdere toekomst van Wim Akkermans. Wim vertrouwt zijn emoties aan ons toe.

Ik sluit een periode af die voor mij behoorlijk zwaar is gevallen, omdat ik erg lang in onzekerheid heb geleefd betreffende mijn loopcarrière! Ik had al erg lang veel hinder van mijn linker heupgewricht, en dat maakte me bang en onzeker.
Er werden drie MRI-scans gemaakt, en nu pas is me duidelijk gemaakt dat het niet aan mijn heupgewricht ligt, maar aan de periformes (een afklemming van een zenuw). Een opluchting was dit voor mij, en dit maakte een hoop emoties los, maar het opvallende was, dat het blessureleed ook opgelost kon worden door één bepaalde rekoefening! En warempel, ik voel inderdaad verlichting. Ik voelde me als herboren, en ik maakte al gauw weer plannen, totdat ik op Dinsdag morgen 30 januari een bedrijfsongeval had, waardoor me tijdelijk een halt toegeroepen werd.
Ik ben op mijn rechter schouder gevallen, waardoor ik zware kneuzingen opliep aan spier en pezen in mijn schoudergewricht.
In het ziekenhuis werd mij duidelijk gemaakt, dat dit een pijnlijke geschiedenis kon worden, en dat het lang kon gaan duren! Pijnlijk is het zeer zeker, want elke beweging is teveel. Ik heb nu geduld, omdat ik weet dat er betere tijden aanbreken.

aldus Wim Akkermans. Wie hierop wil reageren:

Wim Akkermans
Kempenlandstraat 10
5262 GL Vught
tel. 073 – 6566921

verantwoordelijk redacteur
Ton Smeets
a.smeets@trouwweb.nl