Wel aanmelden svp voor gratis Amersfoortse trainingsmarathon 6/3

De kosten van de 44 km lange Squeezy trainingsmarathon op zondag 6 maart te Amersfoort worden weliswaar gedragen door het sportdrankmerk en de vereniging AV Triathlon, maar dat betekent niet dat men zich niet moet inschrijven 😉

{b}Niet betalen, maar wel voorinschrijven bij Amersfoortse trainingsmarathon{eb}

De kosten van de 44 km lange Squeezy trainingsmarathon op zondag 6 maart te Amersfoort worden weliswaar gedragen door het sportdrankmerk Squeezy en de vereniging A.V. Triathlon, maar dat betekent niet dat men zich niet moet inschrijven. Doordat er niet hoeft te worden betaald hebben de organisatoren sterk de indruk dat men uit gemakzucht afwacht en het tot het laatst aanziet.

Bedenk dan:
– dat de maximale deelname 100 personen is. Afreizen naar Amersfoort en daar horen dat je niet mee kan lopen is weinig aantrekkelijk!
– dat de organisatie en sponsor drinken en eten voor de twee mobiele posten onderweg moeten inkopen op basis van het aantal te verwachten lopers
– dat de tempo-voorlopers worden aangetrokken en ingedeeld aan de hand van de voorinschrijvingen en dat deze groepen op de openbare weg aan een maximum zijn gebonden.

Niet voorinschrijven is daarom géén optie. Doen dus, nu!

De route is geheel vernieuwd en voert o.a. door de binnenstad en langs het GelderseValleikanaal. Ook nieuw is de drank/rustpost bij het kantoor van sponsor Rademaker Sports.

Algemene informatie op http://42ua.mysites.nl/

Koos Rademaker
(koos rademakersports.nl)