Tweede marathon van Rooi op 4/11 door Fortuna ’67 in Sint-Oedenrode

Vijf jaar geleden, bij het 40-jarig bestaan was de eerste editie van deze Marathon direct een geweldig succes.

Om het negende lustrum van de vereniging op te luisteren organiseert sportvereniging Fortuna ’67 in Sint-Oedenrode (in de volksmond “Rooi”) op 4 november 2012 de 2e Marathon van Rooi.
Vijf jaar geleden, bij het 40-jarig bestaan was de eerste editie van deze Marathon direct een geweldig succes. De atleten, die de ruim 42 km individueel of als estafetteploeg volbrachten, waren vol lof over het mooie parcours en de goede organisatie van dit evenement. Op veler verzoek staat nu de tweede editie van de Marathon van Rooi op stapel.

De Marathon van Rooi kan individueel worden gelopen, maar ook als estafetteloop. Zowel wedstrijd- als recreatielopers (-loopsters) kunnen deelnemen.
Voor de estafette kun je zelf een eigen ploeg samenstellen en zelf het aantal deelnemers kiezen tussen 2 en 6 personen per team. Het aantal kilometers per deelnemer kun je zelf indelen. Het team zorgt zelf voor vervoer naar en van de zelf te bepalen wisselplaatsen.

Net als vorige keer voert het parkoers van deze natuurmarathon door het mooie landschap rond Sint-Oedenrode. U loopt tussen weilanden, door natuurgebieden als het Dommeldal, over verharde wegen en goed begaanbare zandpaden. U komt door de kerkdorpen Boskant, Olland en Nijnsel en langs Kasteel Henkenshage.

Bekijk de route op: http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=33253
Kijk voor meer informatie op: http://www.fortuna67.nl
Schrijf in via: http://www.inschrijven.nl

GRAAG TOT ZIENS IN ROOI !

Peter Hellings
(peterhellings planet.nl)