Voorinschrijvers Monnikentocht 50 km

Organisator Richard de Vries meldt dat de tussenstand op 15 staat en verwacht dat het aantal deelnemers aan de 50 km op het driedubbele zal uitkomen. Na-inschrijving op zaterdag 1 sept zelf is mogelijk.

{b}Voorinschrijvers Monnikentocht 50 km{eb}
{i}(stand 6 augustus){ei}

Marcel Beijer (Amsterdam)
Gerrie Boersma (Twijzel)
Marco Bol (Huizen)
Jake van den Brink (Veenendaal)
Filipe Costa (Den Haag)
Wesley Danes (Groningen)
Arno Dijkmans (Emmen)
Jerry Duinkerken (Assen)
Jean-Pierre Gendrault (Zeist)
Menno Komduur (Den Haag)
Ho Jung Mulder (Amsterdam)
Ineke Scheffer (Leens)
Melchor Antonio Saiz-Pardo de Benito (Madrid – Spanje)
Linda Voets (Amsterdam)
Rinus van der Wal (Heemskerk)

De Monnikentocht is een ontspannen landschapsloop over een prachtig parcours. De loop (zonder wedstrijdelement) is elke keer een succes vanwege de gezellige sfeer en het bijzonder fraaie parcours. Op zaterdag 1 september wordt het al weer de 17e editie.
Door het fraaie landschap van Westerwolde gaat de route over verharde en onverharde wegen en paden naar het vestingsstadje Bourtange. De organisatie zorgt voor het uitzetten van de route, fietsbegeleiders voor kop- en staartloper en voor vervoer van finishplaats terug naar de startplaats Ter Apel. Om de 5/10 km is er verzorging met water, sportdrank, banaan etc. Advies: zelf een bidon meenemen. Verder is deze tocht uitermate geschikt voor fietsbegeleiders die de tocht willen meefietsen.

De 50 (en 34) kilometer starten bij attractiepark Wonderwereld in Ter Apel om 09.30 uur. Tassen kunnen ingeleverd worden voor vervoer naar finishplaats Bourtange.
De kosten voor de 50 km bedragen €15,- bij voorinschrijving en €18,- bij na-inschrijving.
De voorinschrijving sluit op 28 augustus. Inschrijving via de website http://www.monnikentocht.nl

Na afloop krijgen de deelnemers een herinnering mee naar huis. Douchegelegenheid is er bij camping ’t Plathuis’ in Bourtange. Voor de deelnemers is er busvervoer terug van de camping naar de startplaats in Ter Apel. Dit jaar wordt een dubbeldeksbus ingezet, waardoor meer mensen meekunnen. Daarnaast is op afroep nog een bus beschikbaar bij grote drukte.

Namens de organiserende Runners Oost Groningen,
Richard de Vries
(mail monnikentocht.nl)