Self Transcendence 6 uur op zaterdag 29/9

Zaterdag 29 september wordt een leuke en gezellige dag in het Amsterdamse Bos als het Sri Chinmoy Marathon Team al weer de 7-de editie van de Self Transcendence 6 uur organiseert

Zaterdag 29 september wordt weer een leuke en gezellige dag in het Amsterdamse Bos. Op die dag organiseren we al weer de 7-de editie van onze Self Transcendence 6 uur.

Net als de afgelopen jaren vindt de race plaats op de kleine ronde van 1678 meter, met de startlocatie in het bos. Er is een klein klimmetje, maar omdat de ronde kleiner is, wordt deze vaker genomen. Iedere ronde wordt bijgehouden door enthousiaste tellers en verder is er een uitgebreide verzorgingspost. De loop is de laatste Ultraloop van 2012 in Nederland die onderdeel is van de Marathon en Ultra Cup. Als je hiervoor nog punten wil verzamelen, dan is hier je kans!

De start is om 10 uur. Je gaat naar de Nieuwe Kalfjeslaan, Amstelveen. Vanaf het stoplicht ga je 1000 meter verder (300 meter voorbij Hockeyvereniging Hurley). Hier kan je de auto parkeren. Daar ga je rechtsaf het bospad in, bruggetje over, en dan zie je ons rechts op het open veld.

Meer informatie staat op de website http://nl.srichinmoyraces.org
En anders kan je ons bereiken op tel 030 – 2722 927 of 06 – 42 139 412 (Nitish).

Inschrijven kan via de website of je stuurt een mail naar: amsterdam@srichinmoyraces.org
(liefst voor 25 september).

Nitish Zuidema
Sri Chinmoy Marathon Team