Oefentocht 56 km rond Eindhoven op zondag 17/2

In voorbereiding op Stein en Texel, organiseert Luc Krotwaar komende zondag een oefenloop langs de kanalen rondom Eindhoven. Start om 09:30 op de atletiekbaan van De Hondsheuvels

In voorbereiding op de 6 uur van Stein en op De Zestig van Texel, organiseert Luc Krotwaar met de marathongroep van Eindhoven Atletiek komende zondag 17 februari een oefenloop van 56 km langs de kanalen rondom Eindhoven. Het is een verkeersarme groene ronde, voornamelijk over fietspaden, en een ideale laatste duurtraining voor Stein dan wel sleuteltraining voor Texel.

Neem vooral je fietsbegeleiding mee voor je persoonlijke verzorging op deze mooie tocht. Deelname is op eigen risico en is te downloaden voor je gps horloge als gpx bestand via https://www.facebook.com/groups/380449282031347/ en de route is te zien op afstandmeten.nl via http://www.afstandmeten.nl/index.php?id=1021603 . Via deze link https://www.facebook.com/marathongroep.eindhovenatletiek is al wat info over de tocht te vinden.

Doel is om een groep te hebben op 6.00/km, een groep op 5.00/km en een groepje op 4.30/km. Maar met je eigen begeleider kun je uiteraard ook je eigen tempo kiezen. Het parcours is verkeersarm en geheel geasfalteerd, maar wel op de openbare weg, daarom wordt aangeraden met reflectiehesjes te lopen die we ook in bruikleen zullen aanbieden.

Ik gooi de kleedkamers open om 09.00 uur ze worden afgesloten om 09.25 waarna we starten om half 10 vanaf de atletiekbaan:

Eef Kamerbeek Atletiek Centrum
Sportpark De Hondsheuvels
J.C. Dirkxpad 7
5631 BZ Eindhoven

Meld je even aan via luckrotwaar 12feelfit.nl, ook voor al je vragen.
We maken er een mooie oefentocht van!

Luc Krotwaar