Messages for Paul Beckers, Jens Lukas and others

Messeges in different languages, which is so typical for Europe; but most of us speak English isn’t it? Updated 28th 00:30

Bravo Jens, herzliche Glückwünsche von Gunda und Dieter. Wir freuen uns mit Dir. Die letzten Stunden waren für uns spannender als ein Krimi. Glückwünsche auch an Deine Kameraden und an Katja. Bleibt gesund.
Gunda und Dieter

Dear Jesper, Many congratulations from Karen Aisha, Per, Else, Mormor and from everyone in the athletic Denmark. Thanks to your helpers Charlotte, Sandie and Kasper. Take it easy home to Denmark.
Greetings Karen Aisha

Ha die Ton, wat heb je weer een prachtige klus klaargespeeld, daar in Apeldoorn. Het lag in mijn bedoeling gisteravond al te komen maar ik voelde me gisteren verre van lekker (iets verkeerd gegeten aan het buffet op de’Pride of Rotterdam’?) en besloot thuis te blijven. Geef Paul mijn welgemeende felicitaties, jammer dat Apeldoorn niet in de Cup zit!
Groeten, Martien Baars

Aan Paul Beckers, Gefeliciteerd met je prachtige overwinning. Je hebt er de spanning ingehouden. Ook de groetjes aan Jos Cleemput.
Jos Geeroms, Londerzeel

Door mijn werk ben ik vandaag pas laat thuisgekomen. Het was natuurlijk een blijde verrassing voor mij om te zien dat Paul het gehaald heeft. Wens hem van harte proficiat van mij. Ook aan jou een proficiat voor de prachtige tussentijdse publicaties op Ultraned. Spijtig dat Internet in mijn tijd amper bestond, anders zou ik er nog meer van genoten hebben. De foto van Paul heb ik op mijn website via een link naar Ultraned geplaatst.
Groetjes Jean-Paul Praet

Please give the following congratulations to Jens Lukas (2.place)
Lieber Jens, Dein Verein LSG Karlsruhe gratuliert Dir ganz herzlich zu Deiner super Leistung. Herzlichste Glückwünsche auch an die anderen LSG´ler Peter Weber, Martin Maier, Herbert Britz und Sigrid Maier zu ihren Leistungen und dem absolvierten Lauf.
Eure Sportwartin,Ulrike Hoeltz

Apeldoorn was om hier thuis te volgen ontzettend leuk. Zelfs Elske heeft met spanning de verrichtingen van oa Paul Beckers, Wim Epskamp, Jan Willem en vooral onze kanjer Ben Mol gevolgd. Wij zijn beiden bijzonder onder de indruk van Ben Mol.
Rob van den Hoek

Paul Beckers van harte gefeliciteerd met je overwinning. Hier maak je weer eens duidelijk wat voor een grote sportman je bent en ook altijd bescheiden blijft. Ook een proficiat aan Jos sollie.
Vanwege Steven Dielens uit Nijlen Belgie Kempen

Zo aan het eind van het weekend wil ik jullie (en Wilma) nogmaals complimenteren met al het werk. Het was echt Super. Je merkt dat jullie enthousiasme ook veel andere mensen enthousiasmeert.
WBK

Laat ons hopen dat de knalprestatie van onze kersverse Europese kampioen de waardering zal krijgen die ze verdient. I have a dream : Paul bij prinses Mathilde die hem in het Nederlands gelukwenst. Alleszins PROFICIAT PAUL vanwege een ex-Europees kampioen 100 km. Paul is reeds van in mijn tijd een topper op de megaloop en is daarbij steeds een sympathieke en bescheiden jongen gebleven.
Jean=Paul Praet, van http://users.pandora.be/ultra/

If we receive other messages for EC-congratulations, we will add them to this page!
Anton Smeets
a.smeets@trouwweb.nl (your address for EC-congratulations)