Laatste nieuws dit weekeind

De 100 km Del Passatore in Italië, een Deense 100 km en de 50 km te Kluisbergen in België.

Voor de 100 kilometer in Italië kunt u terecht op http://100km.dinamica.it alwaar u (in Engels of Italiaans) de uitslagendatabase kunt raadplegen. Wij hebben al voor u gekeken, maar er waren geen Nederlanders bij. Deze wedstrijd is echter de grootste 100 kilometer in Italië, en was al eens eerder het strijdtoneel voor een WC 100 km (1991) en een EK 100 km (1997, met eelame van een Nederlands team)!

Tom Hendriks wint een Deense 100 kilometer in een nieuw wedstrijdrecord! De uitslag vindt u op http://www.100km-run.dk/ onder de knop “resultatliste d. 26 mai 2001”.

Voor de 50 kilometer trail in Kluisbergen kunt u terecht op http://users.pandora.be/ultra/ en van daaruit vindt het eerste nieuws over deze Vlaamse 50 kilometer klassieker. U kunt ook rechtstreeks http://users.pandora.be/ultra/Gelopen/Kluisbergen.htm proberen, zonder dat u verder hoeft te navigeren.

Op de website van David Blaikie, lezen we dat de Comrades meer dan vijftienduizend inschrijvingen telt (hetgeen alleen vorig jaar werd overtroffen vanwege hun speciaal jubileum). Lees verder op: http://fox.nstn.ca/~dblaikie/n17my01b.html (in Engels).

Anton Smeets
a.smeets@trouwweb.nl