Dutch coast ultra run by night zomereditie!

Op vrijdag 19 juli wordt de volle maan zomer editie van de Dutch coast ultra run by night georganiseerd, met een 50 en 75 km. Let op: Dit is een wilde loop zonder organisatie en zonder verzorgingsposten.

Ook dit keer op 19 Juli de volle maan zomer editie van de Dutch coast ultra run by night.

Na de mooie , maar o zo koude winter strand run, gaan we dit keer voor warmte en zomer omstandigheden! Net als vorig zomer starten we op de Vrijdag om 22:00 uur in Den Helder om over het strand 50km te rennen naar Castricum aan Zee. Voor de liefhebbers is er ook een mogelijkheid om er een mooie 75km van te maken naar het Station van Castricum. De 75km run zal via het strand van Wijk aan Zee slingerend over duin toppen langs bunkers voeren richting het Heemskerkse tuinders gebied. Natuurlijk mogen we kasteel Marquette in Heemskerk niet overslaan om daarna richting het station Castricum te gaan om aldaar de eerste ochtend trein te nemen naar huis!.

Let op, er is geen bemande verzorgingspost onderweg en eventueel kan een plek aangewezen worden waar van te voren water neer gezet kan worden voor de lopers.
De 75km is alleen met garmin te lopen en de route is niet uitgezet met pijlen, alles is basis en zelf support. Het zal een kleine loop wezen met in principe geen organisatie zoals tijdens de winter editie.

Aanmelden met voorkeur afstand via dutchcoastultra@gmail.com zodat we ongeveer weten hoeveel lopers wij kunnen verwachten.
Er is geen tijdlimiet en een ieder loopt op eigen inzicht en kunnen.
Route 75km later via afstandmeten of garmin te gebruiken.

Start 19 Juli 2013 om 22:00 uur Hotel Wienerhof, Den helder.
Hotel Wienerhof, Parallelweg 7, 1781 EA Den Helder, Nederland.

Finish 50km: Castricum aan zee.
Adres: Zeeweg 71, 1901NZ, Castricum.

Finish 75km: Trein station Castricum