100 km Spijkenisse voor estafette teams op 23 juni

Een 100 km op de baan die ook openstaat voor teams van 2 of 3 deelnemers.

Een 100 km voor estafette teams op Ultraned? Jawel, want de Wedstrijd teams mogen uit minimaal 2 en maximaal 5 man/vrouw bestaan. Dat betekent dus dat duo’s en trio’s ook welkom zijn. Er hoeft niet elke ronde gewisseld te worden, deelnemers mogen er voor kiezen om langere blokken te lopen. Dat maakt deze estafette zeer geschikt voor mensen die trainen voor een marathon of langere ultraloop.

De 100 km van Spijkenisse wordt op 23 juni gelopen op de baan in Spijkenisse. De start is om 8.00 uur en teams hebben tot 18.00 uur de tijd om de 100 km te volbrengen. Lukt dit niet dan wordt de gelopen afstand als uitslag gegeven. Er wordt door de organisatie voor sportdrank gezorgd, voor de overige verzorging zijn de teams zelf verantwoordelijk. Het voordeel is dat je elke 400 meter met je tafeltje met verzorgingsspullen langskomt zodat je je verzorging optimaal kan regelen. Teams mogen ook een tent opzetten langs de baan. Het clubgebouw , de kantine en kleedgelegenheid van Spark zijn beschikbaar.

Het is een loop voor het goede doel. Toch zijn de kosten prettig laag gehouden met 50 euro voor een team. Dat bedrag geldt tot 12 juni. Na-inschrijving is mogelijk tegen 15 euro meerkosten. Na afloop is er een gezamenlijke barbecue voor 17,50 p.p. (exclusief drankjes, niet verplicht, alleen bij voor-inschrijving). Info over de 100 km van Spijkenisse voor estafette teams is te vinden op http://www.stichtingestafetteloop.nl Het e-mail adres voor informatie is info(at)stichtingestafetteloop.nl Inschrijven kan ook direct via http://www.inschrijven.nl

Henri Thunnissen