Afscheid, nieuwste boek Henk Sipers

Henk Sipers schreef een boek om zijn loopvriend Eberhard Schaaf te herdenken.

Henk Sipers (1955) is al jaren een fervent ultraloper en loper van wedstrijden in exotische landen onder soms extreme omstandigheden. In 2008 verscheen zijn eerste boek “Hardlopen als Avontuur”. Het jaar ervoor ontmoette hij Eberhard Schaaf in de woestijn van Algerije bij de Saharawi ‘s. Samen deden ze daarna vele mooie wedstrijden in binnen- en buitenland.

Vorig jaar overleed Eberhard, na het behalen van de top van de Mount Everest, tijdens de afdaling. Dit boek, getiteld Afscheid, gaat over zijn reis naar Nepal, naar Basecamp om afscheid te nemen van zijn sportkameraad en vriend. Als eerbetoon aan hem, wilde hij zijn chorte bezoeken en tijdens de Tenzing Hillary Mount Everest marathon, de hoogste marathon ter wereld, al hardlopend afscheid van hem nemen. Lees zijn verhaal wat geïllustreerd is met enkele pagina ‘s met kleurenfoto ‘s.

Booktrailer zie http://www.youtube.com/watch?v=WSW6I-fGznU

Afscheid is te verkrijgen na 9 november. Boek “Afscheid” is te bestellen via http://www.aquazz.com of via internetboekhandel zoals eci, freerecordshop, bol.com etc.

Het eerste boek van Henk met als titel “Hardlopen als avontuur” is weer te verkrijgen als herziene herdruk met veel kleurenfoto ‘s bij http://www.aquazz.com Dat boek behandelt o.a. de Marathon des Sables en de Yukon Arctic Ultra.

Voor meer info zie de website van Henk Sipers http://members.home.nl/ultrasport