Self Transcendence 100 en 50 km in het Amsterdamse Bos op 31 mei

Wie in Nederland een snelle 100 km wedstrijd wil lopen zou die in het Amsterdamse Bos eens moeten proberen. Of anders de 50 km. Prima verzorging en bijzondere sfeer.

Aan een ieder die geïnteresseerd is:

{b}Zaterdag 31 mei{eb} a.s. organiseren wij onze 9-de Self Transcendence 100 km en 50 km. in het Amsterdamse Bos. De loop gaat over rondes van 2243 meter. Met een aanloop-lus net na de start.
Het parcours gaat over bospaden en fietspaden en bevat een klein klimmetje. Op de open veldjes na is de ronde beschut door bomen. Iedere ronde passeert de loper de enthousiaste tellers van onze organisatie. Onderweg plaatsen we een aantal aforismen van Sri Chinmoy.

We hebben een uitgebreide verzorgingspost. Met water, energiedrank, thee, koffie, sinaasappelsap, cola, fruit, koek, chips, brood en meer. Er is uiteraard ook ruimte voor eigen verzorging. In feite is de loper vrij deze over het hele parkoers te plaatsen.

We hebben 25 aanmeldingen, daar kunnen nog lopers bij!
Inschrijven kan via de website http://nl.srichinmoyraces.org
Voor vragen of iets anders kan je me via de mail bereiken: amsterdam srichinmoyraces.org

De voorinschrijving sluit op maandag 26 Mei. Vanaf dinsdag 27 mei wordt het inschrijfgeld met € 5 opgehoogd.
Naast deze loop organiseren we op zaterdag 4 oktober de 9-de Self Transcendence 6 uur.

{b}Nitish Zuidema
Sri Chinmoy Marathon Team{eb}

{i}Noot van Martien en Henri: het parcours is in 2009 officieel met de Jones Counter opgemeten door KNAU-meter Chris Mommenhof en sindsdien is het parcours niet veranderd. Een eindtijd binnen de 9.30 tijdens de ST 100 km telt daarom mee als kwalificatie voor De 120 van Texel 2015 of de JKM 125 km van 2016.{ei}