Vierde Boxmeerdaagse 2014

Van zaterdag 26 juli tot en met zondag 3 augustus organiseert Willem Mütze een meerdaagse loop rond Boxmeer. Mensen kunnen 1 of 2 dagen meelopen, maar ook de hele 9 dagen. Met dit jaar weer nieuwe routes. (update)

Voor alle lopers die niet stil kunnen zitten in de zomermaanden hebben we
een meerdaagse ultraloop georganiseerd. Je kunt voor alle 9 dagen inschrijven, maar ook voor een of meerdere dagen.

Datum:
Van 26 juli tot en met 3 augustus 2014

Plaats:
Finish altijd in Boxmeer

Starttijd:
Elke dag om 09.00 uur (verzamelen om acht uur: Groenling 51, 5831MZ Boxmeer)

Verzorging:
Zoals gewoonlijk, ca. elke 10 km

Tijdslimiet:
Voor meerdaagse lopers , d.w.z. min. 3 opeenvolgende dagen, is 6 km per uur. Voor dag lopers totaal 7 uur, rekening houdend met off-road, hoogtemeters, en weersomstandigheden.

Max aantal lopers:
10 voor de hele week, maar dag lopers zijn altijd welkom.

Routes:
De routes worden gelopen met gps (garmin). Iedere deelnemer in bezit van GPS mag zijn eigen tempo lopen, rekening houdend met de verzorgingsposten. Na elke etappe wordt een uitslagenlijst met tijd opgemaakt. Na afloop van de 9-daagse wordt een einduitslag opgemaakt. Lopers zonder gps blijven bij andere lopers die deze wel bezitten (was vorig jaar geen enkel probleem).

Kosten:
Per dag 10 euro inclusief verzorging en oorkonde (behalve dag 4, deze kost 12 euro).
Voor de hele Boxmeerdaagse 9 dagen 315 euro, inclusief verzorging overdag, vervoer, oorkonde, herinnering, avondeten, overnachting en ontbijt (excl. drank).

Programma:
Alle routes op dag 4 na zijn nieuw!!

dag 1
zaterdag 26 juli
Grave – Mill – St. Anthonis -Boxmeer (MPL)

dag 2
zondag 27 juli
Sint Anthonis – Overloon -Boxmeer (MPL)

dag 3
maandag 28 juli
Grave – Cuijk – Boxmeer (MPL)

dag 4
dinsdag 29 juli
Grubbenvorst – Boxmeer (pontjes route)

dag 5
woensdag 30 juli
Kleve (D) – Boxmeer

dag 6
donderdag 31 juli
Gemert – Boxmeer

dag 7
vrijdag 1 augustus
Rees (D) – Boxmeer

dag 8
zaterdag 2 augustus
Nijmegen – Ooijpolder – Boxmeer

dag 9
zondag 3 augustus
Boxmeer – Maasduinen – Boxmeer

De afstand is tussen de 42,5 en 50 km per dag.

MPL is het Maas en Peel Linie pad, met aanpassingen. Verandering van de te lopen route blijft voorbehouden aan de organisator.

Voor MC100 Nederland leden
De limiet voor een meerdaagse loop, d.w.z. min. 3 opeenvolgende dagen, is 6 km per uur, zoals bij de Transe Gaule, Deutschlandlauf etc. Voor dag lopers geldt de limiet zoals omschreven door de 100 MC, rekening houdend met off-road, hoogtemeters en weersomstandigheden.

Bel voor meer informatie met Willem 06-10158367 of Annemarie 06-46247426. Of een e-mailtje natuurlijk funrunner2@home.nl of aan amhosli@gmail.com

Willem Mütze

Noot redactie (Henri Thunnissen): De website van Willem wordt op dit moment vernieuwd. Op de oude site zat een hinderlijke bug. De nieuwe website is http://www.funrunner.nl/

Update:
Willem en Annemarie gaan naar de uitvaart van Theo Kuijpers die afgelopen woensdag 23 juli overleed. Op woensdag 30 juli is de uitvaart van Theo. Om iedereen in de gelegenheid te stellen om naar de uitvaart te gaan, wordt er op woensdag om 5.15 uur verzameld in Boxmeer. Er wordt om 6.00 uur gestart in Kleve. De finish in Boxmeer is uiterlijk 12.00 uur. De uitvaart van Theo is om 14.00 uur.