Lommel Outdoor Experience afgelast

De Lommel Outdoor Experience is afgelast. Een voor ultralopers belangrijk onderdeel was de 55 km lange trailrun, voor marathonlopers was er een 42 km lange trailmarathon.

In goed overleg met alle betrokken partijen en met pijn in het hart, is besloten om de geplande eerste editie 2014 van Lommel Outdoor Experience niet te laten plaatsvinden.

Je kunt maar één keer een goede eerste indruk maken, dus het was van eminent belang dat er voor de eerste editie van Lommel Outdoor Experience meteen een goede organisatie „stond”. Daarvoor moesten alle randvoorwaarden ingevuld zijn. Het bestuur van LCS heeft tijdig ingezien dat dit met de resterende tijd en de huidige middelen geen haalbaar doel was. Ze hebben, in de huidige omstandigheden, dan ook het enige juiste besluit genomen om het evenement dit jaar nog niet te laten doorgaan. Het was geen gemakkelijke beslissing en zeker een sportieve aderlating voor Lommel.

Het bestuur van LCS hecht er aan om alle betrokken partijen van harte te danken voor hun onvoorwaardelijke inzet en de reeds geleverde bijdrage.

De deelnemers die al hebben ingeschreven krijgen hun volledige inschrijfgeld teruggestort en zullen door de organisatie persoonlijk op de hoogte worden gesteld.

​Het bestuur is er ook van overtuigd dat er voor een dergelijk evenement een toekomst is in Lommel .

Met vriendelijke groet,

Bestuur Lommel Club Support.
info@lommelcs.be