Berg en Dal trail en Soester Bosmarathon

Hans Lems: “Ik verbaas mij iedere keer weer hoe Willem en Annemarie van Funrunner een leuke en gezellige trail weten neer te zetten met een zeer laag inschrijfgeld.”

Ik verbaas mij iedere keer weer hoe Willem en Annemarie van Funrunner een leuke en gezellige trail weten neer te zetten met een zeer laag inschrijfgeld. Ook deze Berg en Dal trail over 60km was naar mijn mening wederom een succes. Je wordt door Willem en Annemarie steeds enthousiast ontvangen om daarna van start te gaan voor een uitdagende trail. Goed uitgezet en zeer goede verzorgingsposten ( er was zelfs erwtensoep ).De omgeving van Nijmegen, Berg en Dal en Groesbeek blijft schitterend om doorheen te lopen. Deze trail samen gelopen met Harold Bosman van Basic Skills. Een kanjer, die in april de MDS gaat lopen. De komende maanden liggen dit soort trails in zijn voorbereiding; natuurlijk om kilometers te maken en niet onbelangrijk materiaal uit te testen. In januari wil hij de 75km beach- nighttrail vanuit Den Helder meelopen; natuurlijk een perfecte training.

Ik ben de volgende dag nog gestart in de Soest Bosmarathon. 4 Ronden van 10.5 km. Er was nog een deelnemer die de vorige dag de Berg en Dal 60 had gelopen. Gelukkig, ik was niet de enige dwaas(natuurlijk positief bedoeld). Ook hier een zeer enthousiaste organisatie en perfecte verzorging. Zelfs ik werd als een na laatste finisher nog met applaus en een dweilorkest binnengehaald. Chapeau voor de organisatie en voor de deelnemer van 76 jaar waar ik ongeveer 10km mee heb opgelopen.

Groet,
Hans Lems